Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Те, що змушує наше серце битися сильніше!

29.04.2020

На аеродромі Майське збуваються мрії, люди долають свій страх і насолоджуються красою землі з висоти пташиного польоту!

Стрибки з парашутом, польоти на літаку і можливість стати пілотом - ось чим притягує нас, як магнітом АК "Авіа-Союз".

Статика Лайн - це коли цілий день навчають, розповідають, показують ... а в кінці дня, після іспитів, людина робить самостійний стрибок з висоти 1000 метрів над землею. Почуття, які переживає в цей момент парашутист неможливо передати словами - це потрібно відчути!

А якщо Ви ще не готові до самостійного стрибка, тобто відмінний спосіб зробити це з професіоналом в тандемі. Тандем стрибок - то, що дасть Вам можливість поглянути на землю з висоти 4200 метрів перед тим, як зробити крок за борт літака. Ви відчуєте лоскоче нерви почуття вільного падіння зі швидкістю 200 км / год, почуйте справжню тишу і безтурботність, ширяючи під крилом парашута, випробуйте непідробну радість приземлення.

Для тих, хто хоче сам "порулити" літаком і побачити всю красу природи - політ на літаку. Те почуття, яке відчувають кожен день пілоти не передати словами ... Коли сидиш за штурвалом літака, поруч з тобою надійна людина, майстер своєї справи, пілот з великим стажем - в ці моменти можна подивитися на світ зовсім інакше, відкривши для себе нові горизонти 😉

А якщо Вас приваблюють літаки, ви хочете відчути себе незалежним від обставин, звикли брати на себе відповідальність і самостійно розпоряджатися своїм часом Школа пілотів точно для вас!

Пройшовши курс теоретичної, наземної і льотної підготовки Ви отримуєте пілотське, що дає право на виконання польотів самостійно.

Ви вже зважилися здійснити свою мрію і стрибнути з парашутом або політати?

АК "Авіа-Союз" - ми даруємо емоції! 😉

 

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!