Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Типи побутових засобів для збирання кухні

12.11.2021

Підтримка кухні в чистоті важлива для здоров'я та комфорту всіх, хто там знаходиться. Щоб вибрати найкращі продукти для збирання, подумай про характер забруднень і плям і типи поверхонь, які необхідно очистити, а також різні способи нанесення засобів. Вибрати побутову хімію, яка підходить для виконання конкретних вимог, ти можеш в інтернет-магазині Watsons.

Топ категорій продукції, без яких не обійтися при збиранні на кухні
Дезінфікуючі засоби
Продукти містять антимікробні агенти, які вбивають бактерії та віруси. У формулах присутні поверхнево-активні речовини, вони ефективні як очищення поверхонь, так знищення мікробів.

Чистячі продукти для духовок
Зазвичай це рідини, що розфасовані в аерозольні балончики. Обуглилий жир та інші харчові компоненти утворюють забруднення, що відкладаються на стінках духовки. Сильна луг є основним компонентом цих засобів. Чистячі засоби для духовки повинні бути якомога густішими, щоб продукт прилипав до брудних, жирних вертикальних поверхонь духової шафи.

Очисники для скла
Такі товари призначені для очищення скляних та дзеркальних поверхонь, не залишаючи смуг та бруду. Рідкі очищувачі доступні у флаконах з розпилювачами або аерозольних контейнерах. Продукти містять ПАР, формули для розчинення масляних забруднень і воду. Розпилювальний пристрій допомагає наносити продукт на поверхню, що очищається, забезпечує рівномірний розподіл і мінімізує відходи продукту.

Чистячі продукти для поверхонь
Вони діють як ефективні очисники різних типів кухонних поверхонь. Унікальне поєднання ПАР, розчинників, слабких лугів і модифікаторів забезпечує відсутність смуг.

Продукти для видалення вапняних відкладень
Жорсткість води викликана наявністю розчинених мінеральних солей кальцію, магнію, заліза та марганцю. Коли випаровується жорстка вода, залишаються відкладення, для видалення яких розроблені спеціальні засоби, що випускаються у вигляді порошків або рідин. Вони містять кислоти, такі як лимонна, щавлева, сульфамінова або гліколева, для розчинення нальоту та іржі.

Засоби для очищення зливів
Продукти для прочищення скупчень у трубах є рідинами, створеними для запобігання накопиченню жиру і мильної піни, які викликають засмічення зливу. Вони містять ферменти, які розщеплюють органічні матеріали, що накопичуються у трубах.

Поліролі для металів
Метал є особливою проблемою очищення, його потьмяніння (окислення металу), складно видалити. Кошти для чищення металів продаються у вигляді паст, густих непрозорих або прозорих рідин, які можуть утримувати дрібний абразив у суспензії.

Засоби для чищення відіграють важливу роль у нашому повсякденному житті. Безпечно та ефективно видаляючи мікроби та інші забруднювачі, вони запобігають поширенню інфекційних захворювань та контролюють алергени, такі як пил та пліснява, допомагаючи нам залишатися здоровими. Також вони дозволяють нам дбати про свій будинок та майно.

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!