Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Як правильно вибрати міської велосипед: 5 критеріїв

27.04.2021

Міський велосипед відрізняється від спортивного простотою конструкції та управління, доступною вартістю і спрощеним дизайном. Це транспорт для прогулянок, поїздок на відпочинок самостійно або в компанії. Вибрати великий для міста не складе труднощів навіть новачкові.

Характеристики міського велосипеда
Навіть якщо ви вперше купуєте Сітібайки, то напевно легко впораєтеся з цим завданням. Щоб зробити правильний вибір і купити велосипед в Чернігові, досить знати п'ять основних характеристик цього транспорту:

  • тип рами;
  • матеріал рами;
  • тип сідла;
  • діаметр колеса;
  • гальма.

Почати пошук велика на OLX варто з типу рами. Вона може бути відкритою або закритою. Відкриту раму без верхньої перекладини вважають жіночої, пристосованої для їзди в плаття. Однак це спірне питання, тому що відкрита рама важче закритою. додаткову вагу необхідний для стійкості конструкції, тому моделі із закритою рамою часто легші.

Вага рами також залежить від металу, з якого вона виготовлена. Найчастіше для міських великів використовують сталь і алюміній. Сталь - надійний і довговічний матеріал, доступний за ціною. Його складно зламати, а в разі зламання завжди можна відремонтувати. Алюміній більш легкий, він не іржавіє і теж служить довго. Вартість його трохи вище, ніж стали.

Для прогулянок по місту краще вибирати велосипед з м'яким і широким сідлом. Якщо ж ви плануєте їздити на далекі відстані, то варто розглянути моделі з жорстким сідлом. Жорсткість допомагає уникнути пережимания судин, оніміння і натирання сідниць.

Колеса і гальма міського велосипеда
Діаметр колеса може бути 26, 28, 29 дюймів. Великі колеса 28 і 29 дюймів дозволяють долати піднесення і інші перешкоди, а маленькі сприяють маневреності велосипеда.

В сучасних великах використовуються ободні або дискові гальма. Ними зручно управляти за допомогою ручки на кермі. Варіанти з ножними гальмами залишилися в минулому через їхню недосконалість і ненадійність. Варто вибирати моделі з гальмами на обох колесах.

kava-bicyclers-4

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!