Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

ТОП-14 варіантів активного відпочинку в Запоріжжі

04.06.2021

Кіно, басейн, каток і навіть аквапарк рано чи пізно набриднуть і перетворяться в звичайне дозвілля. Хочете щоб відпочинок приносив заряд позитиву і давав емоційну розрядку? Рекомендуємо частіше робити вибір на користь нових яскравих розваг.

Політ на параплані, пейнтбол, прогулянки на яхті, квадроцикли і це тільки мала частина екстремальних розваг, спробувати які можна в будь-який час року!

Настав час додати в життя не просто яскравих фарб, а наповнити її якісно новими враженнями. Спеціально для Вас ми підготували ТОП-14 активних видів дозвілля для незабутнього відпочинку в Запоріжжі.

Насичений водний відпочинок на Дніпрі в Запоріжжі (каяки, сапи, байдарки)

 

Запоріжжя входить в число міст-щасливчиків, де протікає Дніпро. Жителям і гостям міста доступні десятки водних розваг, різноманітність яких вражає не на жарт!

Тільки уявіть: прогулянки на яхті на заході, активні вихідні на сапах і каяках, екстремальні сплави на байдарках. Вихідні, будні чи свята - будь-який день легко перетворити в захоплюючу пригоду на воді і отримати заряд позитиву.

Збирайте компанію друзів, замовляйте погодинну оренду каяків / Сапів і відпочивайте душею, складаючи маршрут на ходу. Або ж ризикніть, і вирушайте в одне або дводенні тури на байдарках з професійними гідами.

Вартість: від 60 грн / год; від 240 грн / день; від 350 гривень за організовану прогулянку з людини.

Детальна інформація та бронювання:


Політ на параплані в Запоріжжі 

Піднятися вище хмар за пару хвилин? Легко! Кращий вид активного відпочинку для всіх, хто починає знайомитися з повітряною стихією. Перед початком польоту Вас піднімають на висоту до 800 метрів в тандемі з сертифікованим інструктором. Уже в цей час Ви зможете відчути справжню бурю емоцій всередині себе, від яких захочеться кричати від щастя!

Порівнявшись з хмарами, Вас чекає близько 15 хвилин м'якого ковзання по повітрю, коли Ви відчуєте себе птахом. Зверху Вам відкриються дивовижні краси нашої планети, а вітер і сонце змагатимуться за Ваші враження.

Якщо Вам захочеться відчути ще більший приплив адреналіну, то інструктор виконає Ваше прохання миттєво. Повітряні трюки і обертання у виконанні профі не залишать байдужими нікого!

Де: поворот на Нікополь (точні координати місця польотів 48.047548,34.910952).

Вартість: 1250-1300 гривень.

Детальна інформація та запис на політ:


Прогулянки на квадроциклах в Запоріжжі 

 

Чудовий настрій, захоплення від швидкості і спортивний азарт - все це і не тільки чекає кожного сміливця, який зважиться на екстремальні прогулянки в компанії найпотужніших 4-колісних монстрів.

Досвідчені інструктори всього за 10 хвилин навчать техніці безпечної їзди навіть тих, хто не має досвіду водіння. Зібравши сміливість в кулак і в передчутті класних емоцій, Ви підете долати перешкоди і підкорювати бездоріжжя. Спеціально розроблені маршрути для прогулянок дозволять випробувати максимально яскраві емоції і відчути себе героєм.

KAVA пропонує авторські годинні і двогодинні маршрути, де можна відірватися по повній: поганяти по піщаним гіркам, розсікаючи колесами землю і піднімаючись на круті підйоми. Дайте волю емоціям і покажіть, на що здатні!

Вартість: від 550 гривень за годину їзди.

Детальна інформація та запис на прогулянки:


Кінні прогулянки на природі в Запоріжжі 

 

Якщо їзда по бездоріжжю або підкорення неба здаються Вам занадто екстремальним дозвіллям, тоді кінні прогулянки ідеальний варіант для Вас. У міру активна прогулянка верхи на граціозних тваринах подарує чарівні емоції і внутрішній спокій. Ви насолодитеся природою, зможете приборкати невидиму силу скакуна і відчуєте прилив енергії.

Контактуючи з кіньми в оточенні красивих пейзажів, Ви забудете про втому і міську метушню. Нервове напруження і головні болі зніме як рукою вже з перших хвилин знайомства з конем.

Кінні клуби в Запоріжжі пропонує на вибір десятки різних маршрутів як коротких, так і багатогодинних прогулянок. Хто знає, може після кількох прогулянок верхи на породистому скакуні Ви захочете зайнятися кінним спортом?

Вартість: від 350 гривень за годину їзди.

Детальна інформація та запис на прогулянки:

 

Яхтинг на Дніпрі в Запоріжжі 

 

Перетворити звичайний будній день на свято і здійснити мрію близької людини можна всього за 1 дзвінок. Орендуйте витончену яхту на пару годин і вирушайте в дивовижне і наповненне захоплюючими емоціями пригоду. За час прогулянки Ви насолодитеся краєвидами, видом на місто з води і відпочинете від усіх турбот і клопоту під шум води.

Яхтинг - це про романтику, адже ніщо так не зближує, як затишні посиденьки на палубі і неспішні розмови про любов і пригоди. Захоплені емоції Вам гарантовані!

Яхта може стати відмінним майданчиком для дружньої зустрічі, сімейного дозвілля або сюрпризу! Часто саме на палубі на заході чоловіки роблять дівчатам пропозицію руки і серця.

Вартість: від 500 гривень за 2 години в групі 6-10 осіб.

Детальна інформація та запис на прогулянки:


Стрибок з мотузкою з моста або труби (роупджампінг)

 

Гарна новина для тих, хто ніяк не може зважитися на стрибок з парашутом. Саме Запоріжжя славиться найвищим доступним об'єктом для стрибків з мотузкою в Україні.

Труба в Запоріжжі висотою в 126 метрів - це ідеальне місце для перевірки своїх сил і боротьби з невпевненістю в собі. Прощайтеся зі страхами не тільки в своїй голові, але і на ділі. Всього кілька кроків відділяють Вас від волі і найпотужнішою дози адреналіну. Ви відчуєте яскраві емоції, які складно порівняти з чим небудь, а приємне задоволення і гордість за себе довго не дадуть спокою!

Для початківців екстремалів в Запоріжжі також регулярно проводяться стрибки з арочного моста (42 метра). Сходити в кіно з друзями, смачно поїсти в ресторані або екстремальний стрибок? Вибір очевидний, адже навчитися літати мріє кожен!

Вартість: від 350 до 1000 гривень за людину в залежності від об'єкта.

Детальна інформація та запис на стрибки:

Політ за штурвалом літака в Запоріжжі 

Чарівна таблетка від "все набридло, все дістало" - це екстремальні розваги, і чим вище і швидше, тим краще. Не відмовляйте собі в захоплюючих емоціях і вирушайте підкорювати небо. Отриманий заряд адреналіну і яскраві враження від польоту на прогулянковому літаку, як і любов до неба, залишаться з Вами назавжди. До того ж, після приземлення Ви відчуєте себе абсолютно новою людиною.

Крім того, під час польоту Ви зможете деякий час самостійно керувати літаком і відчуйте себе голлівудською зіркою, яка рятує людство! А на пілотажний літаку ЯК-52 разом з кваліфікованим пілотом зможете навіть виконати всі 10 екстремальних трюків вищого пілотажу (мертва петля, штопор, бочка).

Вартість: 2500 гривень за 3 людини на прогулянковому літаку; 3800 гривень з людини за 15 хвилин польоту на пілотажний літаку.

Детальна інформація та запис на політ:


Відвідування захоплюючій квест кімнати в Запоріжжі 

 

Один з найбільш ідеальних варіантів дозвілля, де не потрібні спеціальні навички, неважлива фізична підготовка, а погода за вікном не має значення - це відвідування квест руму.

Головне завдання команди в квесті - вижити! Видихайте, це жарт) Насправді, відвідування квесту від компанії Origin quest в Запоріжжі - це запам'ятовується і ні з чим не порівнянне подія.

Ви потрапите в незвідані світи, які наповнені незвичайними загадками, ребусами і завданнями. Завдяки командній взаємодії та кмітливості Вам потрібно вибратися з кімнати за 1 годину. Крім вирішення загадок в цей час Ви вдосталь насолодитеся спілкуванням один з одним, перевірите нерви на міцність, покажете свої лідерські якості і, звичайно ж, повеселитесь від душі.

До бронювання доступні популярні сценарії "Відьма Сара", "Хоббіт", "Гаррі Поттер", "Пірати Карибського моря", "Покинутий бункер" і "Хованки в темряві" (квест гра).

Вартість: 600 гривень за команду від 2 до 4 осіб.

Детальна інформація та бронювання: 

https://kava.ua/certificates/kvest-komnaty-v-zaporozhe

 

Стрибок з парашутом в Запоріжжі 

 

Стрибки з мотузкою або польоти на параплані - це розминка перед справжнім екстримом. Щоб гордо заявити про підкорення неба потрібно зважитися на стрибок з парашутом.

Що краще: 10 раз смачно поїсти в ресторані або отримати нереальне задоволення, шокуючі емоції і порцію адреналіну? Стрибки з парашутом змінюють людей і життя на 100%. Радимо не чекати кращого часу, а вже зараз повірити в себе і відправитися в пригоду, яка змінить все.

Поодинокі і тандемні стрибки на аеродромах в селищі Травневе і Орехово проходять з березня по листопад в гарну погоду.

Вартість: від 1900 гривень за одиночний стрибок.

Адреси: аеродроми в селищах Майське і Орехово в Дніпропетровській області.

Детальна інформація та запис на стрибки:

Казковий політ на повітряній кулі в Запоріжжі 

 

Якщо Ви думаєте, що політ на повітряній кулі підходить тільки для романтичних заходів, то поспішаємо Вас переконати. Політ на кулі - це такий же вид екстремального дозвілля, як політ на літаку або параплані, тільки Вам потрібно розслабитися і отримувати задоволення, милуючись красою.

Впевнені, що кожна дівчина мріє отримати заповітне кільце саме в такій романтичній обстановці. Але крім цього корзина кулі з радістю приймає і Дні Народження, і сімейні прогулянки, і навіть весілля в колі найближчих.

Захоплені емоції, радість і щастя огорнуть Вас своїм теплом і будуть зігрівати ще не один день після польоту. Не чекайте кращих часів, а швидше вирушайте в чарівне повітряна пригода.

Вартість: від 2700 гривень за людину за 40-70 хвилин польоту в групі до 6 учасників.

Детальна інформація та запис на прогулянки:


Гра в пейнтбол та лазертаг

 

Взяти участь в справжній битві за взяття штабу опонентів можна практично кожні вихідні. Групові виїзди на майданчики для проведення командних змагань регулярно збирають сотні любителів активного відпочинку.

Про спорядження, підготовці поля бою і екіпіровці подбають організатори, Вам залишається прибути в чудовому настрої. Нові знайомства, захоплюючі емоції, командна взаємодія і прийняття швидких рішень. Буде жарко, весело і кайфово!

Подейкують, що ігри в пейнтбол та лазертаг по скинутим калоріях замінюють повноцінне тренування в спортзалі. Радимо перевірити особисто!

Вартість: пейнтбол від 140 гривень / 70 хвилин; лазертаг від 70 гривень / 30 хвилин.

Де: облаштовані майданчики в Запоріжжі.

Детальна інформація та запис на ігри:


Екстремальне катання на гідроциклі в Запоріжжі 

 

Катання на гідроциклі - одна з найбільш крута водна розвага. Ніяких спеціальних навичок від Вас не потрібно, крім короткого інструктажу. Гідроцикл досить простий в управлінні, але при цьому здатний розвивати швидкість до 200 км / год!

Розсікаючи по водній гладі на такому монстрі, неможливо не відчути викид адреналіну. У Вас в руках будуть усі козирі: відсутність пробок і поліції, а також повна свобода дій!

Звичайне відвідування пляжу або прогулянка біля води за лічені хвилини може перетворитися в швидкісні покатушки з масою позитивних вражень.

Вартість: 1600 гривень / 30 хвилин для 1-3 чоловік - https://kava.ua/certificates/progulka-na-gidrotsikle-v-zaporozhe

Політ на приголомшливому флайборд в Запоріжжі.

Флайборд в Запоріжжі - це дошка яка за допомогою шланга сполучена з водним скутером-гідроциклом. Завдяки прикріпленому шлангу здійснюється безперебійна подача води, яка виривається з спеціальних отворів, розміщених на дні дошки і підіймає її верх і дошка злітає вгору разом з пілотом. Це дозволяє зависнути над водою і навіть зробити сальто в повітрі і різні трюки. Можна пірнати і виринати з води на зразок дельфінам.

Вартість: 1500 гривень / 15 хвилин для 1 людини (3000 грн / 30 хвилин).

Детальна інформація та запис на прокат флайборд:

Прогулянка на позашляховику баггі в Запоріжжі

Баггі в Запоріжжі призначені для їзди по піску і бездоріжжю. Вони представляють собою щось середнє між картингом і справжньою гоночною машиною 😃, тому відрізняються простотою в управлінні. Спеціальна гоночна система дозволяє швидко набирати швидкість і легко маневрувати автомобілем. Ви можете покататися самостійно або оформити на подарунок.

Різні локації з різноманітними ландшафтами, маршрути різних рівнів складності: для новачків, любителів і навіть професіоналів! 🥰. Найголовніше - свобода дій! - Сподобався ділянку маршруту? Поїхали його знову! Хочеш годину долати одне і те ж перешкода? - Будь ласка!

Вартість: 2500 гривень / 30 хвилин для 1 людини.

Детальна інформація та запис на прокат баггі:

Сподобалась стаття? Поділіться їй в соціальних мережах :)

А також, підписуйтесь на наш інстаграм, щоб завжди бачити новинки розваг в Запоріжжі 
https://www.instagram.com/kava_ukraine/

Стаття: ТОП 20 екстремальних розваг для незабутнього відпочинку в Дніпрі.

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!

Задається питанням - Куди піти і що подивитися в Дніпропетровську? Тоді ця стаття Вам допоможемо. Ми тут зібрали топ 14 подій і заходів зі сфери активного відпочинку та екстриму в Запоріжжі та Запорізькій області, для проведення крутого вікенду.