Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Корпоративи на віддаленні: особливості та варіанти проведення

22.02.2022

Після багатьох місяців дистанційної роботи ваша компанія планує організувати корпоратив? Хочете знати, як це зробити, щоб зустріч пройшла успішно? Ми можемо запропонувати вам кілька рішень!

Корпоратив як засіб інтеграції працівників

Інтеграційні зустрічі допомагають розвивати більш якісну та точну комунікацію. Вони є стимулом для спільного вирішення проблем, вираження чітких повідомлень та звернення за допомогою, коли вона комусь потрібна. Участь у спільних заходах сприяє згуртуванню колективу, підвищенню рівня мотивації, а також подолання бар'єрів між співробітниками та підтримці гарної атмосфери в компанії.

Знайомство зі співробітниками під час корпоративу допоможе вам розкрити їхні приховані таланти. Інтеграція також призводить до більшого залучення всієї команди. Віддані своїй справі члени команди мають високий рівень енергії, сповнені ентузіазму і повністю поглинені своєю роботою. Залучення до командної роботи відбувається завдяки загальному досвіду групи, обміну емоціями та переживаннями на робочому місці.

Як організувати безпечний корпоратив?

Зверніть увагу на чинні обмеження
o При організації корпоративної зустрічі в першу чергу зверніть увагу на обмеження, що діють, на зустрічі у великій групі. Зверніть увагу, що ліміти не поширюються на людей, повністю прищеплених від COVID-19, тому при підготовці корпоративу варто з'ясувати, скільки людей у ​​вашій компанії отримали повну дозу вакцини.

Підготуйте тести на COVID-19
Якщо ви хочете, щоб корпоратив був безпечним, розгляньте можливість використання тестування на COVID-19. Завдяки цьому перед подією ви можете переконатись, що вірус не загрожує вашій команді. При замовленні тестів вдома у пацієнта ви можете обрати:

ВІД-ПЛР – генетичний тест з ефективністю 99%. Збір мазка може бути виконаний на місці і результат буде готовий протягом двох робочих днів.
Тест на антиген є дуже швидким тестом, який виявляє антиген анти-SARS-CoV-2 в організмі. Після взяття мазка з носоглотки результат буде за 8 хвилин. Ефективність тесту сягає 90%.
Anti-S Antibody Test – аналіз крові, який перевіряє рівень антитіл до коронавірусу. Він дозволяє дізнатися якою мірою організм виробив природний захист від коронавірусу (під час хвороби чи щеплення).

Подбайте про транспорт
Під час карантину часто спостерігаються проблеми з міським транспортом. Якщо ви хочете, щоб усі співробітники вчасно дісталися місця зустрічі, поцікавтеся, як вони будуть добиратися.

Виберіть відповідне місце

Коронавірус поширюється переважно повітряно-краплинним шляхом при розмові, кашлі, диханні або чханні. Тому особливо легко заразитися в тісних приміщеннях, що погано провітрюються. Коли ви на вулиці, повітря постійно рухається, розсіюючи потенційно інфіковані краплинки слини. Тому гарною ідеєю організувати корпоратив на відкритому повітрі. Особливо здорово, якщо місто, де ви святкуєте, розташоване на річці: мальовниче, красиве, багато варіантів дозвілля. Наприклад, у Дніпрі, Києві чи Миколаєві багато ресторанів, які розташовані біля річки та пропонують комфортний відпочинок для великих компаній. А головне, вони у межах міста. Більше того, можна найняти на роботу водія у Дніпрі, щоб розвезти компанію по будинках, буде набагато простіше.

Місяці пандемії та віддаленої роботи порушили природну динаміку компанії. Хороший корпоратив допоможе відновити її. Так що бережіть свою команду, вибирайте зручне місце та отримуйте задоволення!

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!