Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Як організувати дівич-вечір, який запам’ятається на все життя?

30.11.2021

Погодься, дівич-вечір - особлива подія в житті кожної дівчини. Тому у її подруг завжди виникає логічне питання: “Що такого придумати, аби дівішнік запам’ятався на все життя!?”. В голові одразу спливають думки про шампанське, караоке та вечірки. Втім, чим тоді такий дівич-вечір відрізнятиметься від звичайного вечора п’ятниці? 

Не ламай голову. Клуб KAVA вже підготував для тебе мінімум 7 креативних варіантів, які зроблять цей вечір по-справжньому особливим. 

Отож, 7 ідей, як оригінально провести дівич-вечір в будь-якому куточку України:

1. Якщо дівчина наречена, їй вже пощастило. Якщо її подруги шукають креативних ідей для дівішніка тут – вона справжня lucky girl. Якщо їй ще пощастить робити весілля влітку – тут просто без варіантів. Потрібно брати яхту, найкращих подруг і відправлятися в круїз. “Що тут оригінального?”, – подумаєш ти. “Коли востаннє ви каталися на яхті?”, – відповідаємо ми. Тим паче, на великому білому паруснику, з комфортним диваном, фотогенічними пейзажами навкруг і можливістю покерувати нею самостійно, забравши штурвал з рук досвідченого моряка. До речі, задля такої ідеї не обов’язково їхати до моря. Її можна провернути в Києві, Тернополі, Дніпрі, Запоріжжі і навіть у Львові

2. Груповий політ на кулі. Можна навіть під пісню Могилевської “Відірватись від землі”. Можна і без неї, адже у вашому розпорядженні – ціла година польоту і використовуйте її так, як заманеться. Головне – з величезним бажанням зробити щось екстраординарне. В таких випадках, політ на кулі – те, що точно запам’ятається і ще довго буде обговорюватися в компанії. Ідеально підійде для романтичної  нареченої, як символ переходу в нове життя. Тим паче, думки на висоті 1000 метрів, зовсім не те, що на землі. Не віриш? Спробувати можна у Києві, Львові, Тернополі, Луцьку та Дніпрі

3. Відірватись від землі можна не тільки на повітряній кулі. Якщо куля – це більше про релакс і краєвиди, то літаки – це швидкість, екстрим і незабутні емоції. Тим паче, коли є можливість з цього літака стрибнути з парашутом! Можна навіть не готувати до цього наречену, а зробити їй цей божевільний сюрприз просто у день дівішніка. Так вона точно не відмовиться і запам’ятає цей день назавжди! Адже, хто забуде політ з висоти 800, 1200 і навіть 3000 метрів!? До речі, стрибнути можна, як у Дніпрі, так і у Львові, а ще в Києві та Чернігові

4. А хіба ніколи не хотілося втекти від усіх і залишитися хоча б на пару годин суто своєю компанією? Саме для цього і існує баггі – надлегкі гоночні автівки, якими просто керувати і на яких можна заїхати всюди. Наприклад, можна подолати компанією найбільш непрохідні місця і втекти від усіх через ліси і поля до затишного куточку природи. Там буде і купа красивих фоточок, і теплий трав’яний чай, і не менш теплі відверті розмови перед таким серйозним етапом в житті. Покататися можна у Тернополі, Львові, Харкові та Дніпрі.

5. Якщо наречена дуже любить квест, чому б не зробити їй приємне і не піти в квест-кімнату? Адже з квест-кімнатою можна перенестися у добу Відродження, поритися в секретних архівах, або навіть погратися в хованки! Щоправда, не в звичайні дитячі хованки надворі, а в повній темряві! Зазвичай, дівчата дуже переймаються весіллям і організаційними питаннями, тому квест-кімната – чи не найліпший варіант розгорнути думки зовсім в інший бік і хоча б на кілька годин віддатися собі, подругам і загадковим таємницям квесту! З таким варіантом ми без проблем допоможемо в Львові, Дніпрі, Тернополі та Чернігові.

6. Якщо говорити про пам’ять більш конкретно, то найкраще зберегти момент, звісно допоможуть саме фотографії. Професійні фотографи допоможуть підібрати образи, які не залишать байдужими, а спільні фото нагадають про особливий дівич-вечір через 5,10,15, 20 і більше років! Тим паче, можна сфоткатися усіма подругами і створити оригінальний подарунок на весілля, який по-особливому підкреслить вашу компанію! Така проста і дієва штука доступна всюди: у Львові. Тернополі, Івано-Франківську, Луцьку, Запоріжжі і Дніпрі! 

7. Наостанок пропонуємо якісно відпочити, розслабити тіло і вивільнити думки. Адже весілля – це, хоч і приємні, та все-таки клопоти. Часто часу на себе просто не вистачає і хто, як не подруги, можуть попіклуватися про наречену у такий момент? Тим паче, вечір, чи навіть день в спа-лоні можна розділити на всіх: спершу релакс від масажу, потім сауна і безтурботні розмови біля басейну! А, якщо замахнутися і втілити в життя всі 7 ідей за день, то поговорити точно буде про що, а якісно відпочити після такого дня – не право, а обов’язок! І тут KAVA допоможе у всіх містах, де ми є.

spa-devichnik

Звісно, можна нас не слухати і власноруч підібрати той найбільш особливий подарунок і організувати незабутній вечір. Тим паче, коли на сайті KAVA є для цього ще мінімум 250 різних яскравих і неординарних варіантів, які точно запам’ятаються надовго!

Головне пам’ятати: неважливо, буде це дівич-вечір чи подарунок на весілля, найкращий і незабутній подарунок – це завжди емоції. А KAVA – це тепер  не про напій, а саме про емоції і незабутні враження! 

Підписуйтесь на наші соціальні мережі та YouTube-канал, щоб не пропускати нові цікаві відео та вигідні акції:

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!