Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024

15.02.2024

У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, стрибки з парашутом, пейнтбол, вейкбординг та ще з десяток інших незвичайних видів відпочинку..

Чи не можете ви жити без адреналіну? Спеціально для Вас ми зібрали ТОП 20 екстремальних розваг для незабутнього відпочинку в Дніпрі. Читай повністю і натискай поділитися в свою соціальну мережу;)

  • Політати в аеротрубі FlyTime Дніпро

Політ у аеротрубі Fly Time – це як стрибок з парашутом, тільки не виїжджаючи за межі міста та в будь-яку погоду! Це максимально незвичайно, адже ви потрапляєте у зовсім нове середовище – повітряний потік, який відриває вас від землі. Коли ще в реальному житті ви зможете зазнати емоцій від вільного падіння, але цілком безпечно?

Де: ТРЦ "Вавілон" вулиця Маршала Малиновського, 2

Вартість: від 880 грн за людину за 2 хвилини польоту.

  • Покататися на картингу 

Якщо спрага швидкості у вас в крові, а гул мотору змушує серце битися швидше, то картинг - відмінна розвага для вас. Жодні комп'ютерні гоночки не зможуть подарувати стільки яскравих емоцій, як управління справжнім болідом. Такий драйв можна випробувати тільки в реальності розсікаючи по трасі, встановлюючи особисті рекорди і змагаючись з друзями.

Картинг в Дніпрі доступний абсолютно всім, так що відкиньте сумніви про відсутності досвіду. Одного разу відвідавши картинг-центр ви неодмінно захочете повернутися ще.

Де: "Garage" 

Вартість: від 685 грн за людину на 15 хвилин.


  • Дрифт та дрифт таксі

Прогулянка на каяках або катання на квадроциклах, безперечно, цікавий вид дозвілля. Але іноді і він приїдається і стає буденним. Що ж робити, подумаєте ви. А відповідь дуже проста: замовляйте дрифт від клубу KAVA.

Вибираючи екстремальний вид відпочинку, Ви отримуєте вибух адреналіну і яскравих вражень, які залишаться з вами назавжди. Навчимо робити перший «пончик» і професійно «давати кута» вже з першого заняття. Можна записатися самому або придбати подарунковий сертифікат на drift в Дніпрі для друзів або родичів. 

Детальна інформація та запис тут: Дрифтинг

Вартість: від 3500 гривень 

Адреси: Сурсько-Литовське, біля Дніпра

  • Екскурсія в дренажну систему (диггерство)

Це не тур по міській каналізації, де від запахів можна втратити свідомість або побачити черепашок-ніндзя. Екскурсія в дренажну систему Дніпра проходить в центрі міста під проспектом Дмитра Яворницького. Її проводять професійні діґґери для тих, кому набридло ходити по тротуарах і скверах, як звичайні люди.

Протягом двох годин Вам розкажуть і покажуть, як працює дренажна система Дніпра. Така прогулянка під землею відмінно підходить тим, кому подобається пізнавати те, що приховано від сторонніх очей.

Де: екскурсія в центрі Дніпра.

Вартість: від 500 гривень за людину

  • Кімната гніву

Це перший АНТИСТРЕСОВИЙ ЦЕНТР "РАСХІРЯЧКA" в Дніпрі, де можна не стримувати себе. Тут можна все кидати, жбурляти, ламати, а ще бити посуд битами

Це дуже крутий спосіб виплеснути свою енергію. Ця кімната ідеально підійде для самостійного биття, можна бити посуд зі своєю другою половинкою чи збирайте велику компанію і приходьте все трощити разом з друзями. Тут можна дуже круто провести час і після залишитися щасливим. 

Всі сеанси розраховані на 2-7 осіб)

Вартість: від 800 гривень за сеанс

Адреса: вул. Пастера, 10

Детальна інформація та запис на політ тут: Кімната гніву

  • Майстер-клас по даунхілу

Якщо ви захоплюєтеся велоспортом і не можете жити без гострих відчуттів, то у нас хороші новини! Вперше в Дніпрі клуб KAVA організовує майстер-класи з навчання швидкісній їзді з гори з перешкодами. Даунхілл - це найяскравіший екстремальний вид велоспорту, де спортсмени змагаються, хто швидше подолає гірську місцевість.

Навчання розраховане для новачків і любителів, хлопців і дівчат, які не бояться нових випробувань. Даунхілл допоможе перевірити свою витривалість, вміння швидко аналізувати і приймати рішення в екстремальних умовах. Повірте в себе і ризикніть заради гострих відчуттів!

Де: Тунельна балка на Космічній

Вартість: 1500 гривень за 2-годинний урок.

Детальна інформація та запис на майстер-клас тут: Майстер-клас по даунхілу

  • Політ на флайборді

Флайбордінг в Дніпрі - один з нових видів екстремальної розваги в нашому місті, від якого захоплює дух!
Якщо Ви або ваші друзі завжди мріяли відчути себе летючими супергероями, то флайбордінг однозначно наблизить вас до мрії. Флайборд - це політ на спеціальній дошці, яка за рахунок потужних потоків води дозволяє піднятися на кілька метрів в повітря, а також виконувати розвороти, трюки різного рівня складності: сальто, обертання навколо своєї осі, повороти, зависання в повітрі, ефектні виходи та занурення.

Ви можете покататися самостійно за попереднім записом щонайменше за 1 добу до прокату або оформити сертифікат на подарунок.

Де: Блактині озера, Дніпро

Вартість від 1500 гривень за 15 хвилин польоту

Детальна інформація та запис на політ тут: Водний флайборд


  • Стрибок з мотузкою з труби (роупджампінг)

Боїтеся висоти або відчуваєте невпевненість в своїх силах? Прийшов час розпрощатися з невпевненим собою і взяти ініціативу в свої руки. Стрибки з мотузкою дозволять подолати страхи і отримати потужну дозу адреналіну. Обережно, це викликаєте залежність! Екстремальний і кайфовий досуг набагато приємніше, ніж з'їсти стейк в распаренному ресторані.

Більше 12 років KAVA організовує стрибки на об'єктах різної висотності в Дніпропетровській області та за кордоном. Приєднуйтесь і Ви! Відчувши одного разу смак "вільного падіння" Ви не зможете встояти перед спрагою чергової порції яскравих емоцій.

Де: стрибки проходять кожні вихідні цілий рік, Труба 32м та 75м на Криворізькому шосе.

Вартість: 700-1100 грн за людину в залежності від висоти.

Детальна інформація та запис на стрибки тут: Стрибки з мотузкою

  • Катання на квадроциклах

Захоплюючі і екстремальні катання на квадріках - відмінна можливість здорово і незвично провести час на свіжому повітрі. Отримані емоції і драйв з лишком покриють очікування навіть самих витончених любителів швидкості та адреналіну. Прогулянки проходять на якісних квадроциклах, що дозволяє кайфонути від потужності управління справжнім монстром.

KAVA організовує годинні і двогодинні маршрути, які включають рівнинні стежки, гірки, спуски і круті підйоми. Не бійтеся висловлювати свої емоції. Дайте волю своїм почуттям і відірвіться по повній!

Де: Дніпро, сел. Обухівка

Вартість: від 1000 гривень за годину їзди.

Детальна інформація та запис на прогулянки тут: Квадроцикли

  • Катання на лижах чи сноуборді 

Взимку в Дніпрі є демо-версія українських Карпат. Тому ваше завзяття екстремально відпочити навіть у холодну пору року можна реалізувати. Катання на лижах і сноуборді - відмінна можливість поганяти і кайфонути від стрімкого польоту по засніженому схилу. А для затятих екстремалів ще й навчитися новим трюкам на трамплінах.

Парк розваг "Лавина" чудове місце для веселого і позитивного відпочинку з друзями. Сноуборди і лижі можна орендувати за місцем. А в гірськолижній школі є можливість замовити крутого тренера і почати катати вже з першого відвідування. А якщо ви впевнений любитель, то вивчити пару-трійку незвичайних прийомів. 

Адреса: вулиця Космічна, 20.

Вартість: 400-500 гривень за 30 підйомів на трасу (прокат спорядження включений).

  • Прогулянка на спортивному мотоциклі

Завжди мріяли проїхатися ззаду на спортбайку по гарній набережній Дніпра? Завжди хотіли випробувати сильних відчуттів? Мотопокатушкі в супроводі досвідченого байкера - відмінний варіант для тих, хто цінує швидкість і драйв. Мотопрогулки проходять на мотоциклах Kawasaki z800 або Suzuki gsxs 750, можна зробити паралельну прогулянку, на 2 мото.

Де: в центрі Дніпра.

Вартість: 800 гривень за 30 хвилин.

Детальна інформація та запис на прогулянки тут: Мотопрогулка

  • Катання на баггі 

Баггі - легкий позашляховик з автоматичною коробкою передач, катання на якому під силу навіть недосвідченим водіям. Баггі призначені для їзди по повному бездоріжжю і пісках, але на швидкості і з викидом адреналіну від заметів. Смак справжнього екстриму забезпечений на 100%!

Якщо вам подобається швидкість і ви любите освоювати нові види транспорту, то обов'язково спробуйте баггі. Це більше, ніж катання на картингу і хороша альтернатива прогулянкам на квадроциклах. Якщо спрага нових вражень і екстремальних емоцій у вас в крові і не дає спокою, то обов'язково спробуйте гонки на баггі.

Де: Дніпро, Обухівка.

Вартість: 1400 гривень за годину їзди, баггі двомісний.

Детальна інформація та запис на прогулянки тут: Баггі


  • Скелелазання

Пропонуємо спробувати свої сили на скелелазному тренажері в Каравані в Дніпрі, висотою 13 м і загальною площею штучної скелі близько 250 кв.м. Траси різних категорій складності: від 3-ї до 7-ї, різні площини нахилу, карнизи, кампусборди. Олімпійські еталонні траси на швидкість. Комплекс відкритий для всіх бажаючих, від новачків, в тому числі найменших - 4-х річних дітей, до майстрів спорту.

Крім того, скелелазіння допомагає розвивати навички співпраці та комунікації. Учасники мають можливість допомагати один одному, навчатися взаємодії та побудови стратегій для досягнення мети.

Де: ТРЦ "Караван"

Вартість: від 750 гривень за людину.

Детальна інформація та запис тут Скелелазання

  • Катання на гідроциклі

З відкриттям пляжного сезону катання на гідроциклах стає однією з найпопулярніших розваг. Вам не потрібно ніяких спеціальних навичок або знань, тому що випробувати захоплюючи емоції від катань по хвилях можна в самому центрі Дніпра. 

На гідроциклах можна кататися поодинці, парами або навіть утрьох з дитиною. Це відмінна можливість внести яскравих фарб в повсякденне відвідування пляжу або розслабитися після робочого дня на заході.

Де: Монастирський острів.

Вартість: від 550 гривень за 10 хвилин. 

Детальна інформація та запис на катання тут: Катання на гідроциклі

  • Стрільба в тирі 

Стрільба з бойової зброї в тирі - екстремальний і яскравий відпочинок, який на перший погляд здається небезпечною затією. Кращі інструктори проводять інструктаж з "0", детально розповідаючи що і як робити. Всім нам іноді хочеться випустити пар після важкого робочого тижня і відчути адреналін в крові. Стрільба в тирі кращий антистрес, повірте.

Відвідування тиру і розтерзання своїх уявних ворогів - ідеальний вид емоційного розвантаження. Крім того, це ще й корисне проведення часу. Ви навчаєтеся навичкам правильного використання зброї, а в подальшому можете пройти курс і здати залік на отримання довідки для покупки травматичної зброї. Відпочивайте з користю разом з KAVA.

Де: в центрі Дніпра, тир Динамо.

Вартість: 1500 гривень за годину, 40 пострілів.

Детальна інформація та запис на прогулянки тут: Тир

  • Відвідування хоррор квест кімнати XRoom

Якщо ви думали, що квест кімнати - це невинне місце, де потрібно тільки думати і вирішувати загадки, то поспішаємо вас шокувати. У Дніпрі існує більше 10 містичних і страшних квестів, де можна отримати порцію екстремальних емоцій.

Хоррор квести дозволяють поринути з головою в інші світи. У деяких з них з вами взаємодіють живі актори, а в деяких - неживі (!). Ви можете врятувати душі невинних дітей або жертв кровожерного маніяка, стати героями фільму "Пила" або зануритися в суцільний морок, залишившись без частини своєї команди. А ще можна полоскотати нерви і пограти в квест гру "хованки в темряві" компанією до 13 учасників (вибирайте hard режим і голосно кричить від страху).

Вартість: від 900 до 2150 гривень за команду.

Адреси: пр. Д. Яворницького, 54, вул. Половицька, 5, вул. Шевченко, 59, вул. Коцюбинського, 2/4, площа  Троїцька, 3, вул. В. Мономаха 12.

Детальна інформація та бронювання квестів тут: xroom

  • Прогулянка на Яхті по Дніпру

Хочете втекти із задушливого міста і сховатися від повсякденної суєти? Тоді прогулянка на яхті в бухті Дніпра дозволить вам розслабитися і відволіктися від рутинних буднів. У вашому розпорядженні буде судно довжиною довжиною 700 м, ширина 200 м. година захоплюючої пригоди.

А як бонус до хорошого настрою і драйву Ви ще зможете насолодитися приголомшливим видом Дніпра з води. Його вигляд, особливо ввечері, ані трохи не гірше, ніж закордонні мегаполіси!

Додатково можна замовити фотосесію з фотографом - 2000грн - 1 година.

Де: бухта яхт-клубу на Сонячному

Вартість: 2000 гривень в годину за компанію 1-4 чоловік.

Детальна інформація та запис прогулянку тут Яхта

  • Вейкбординг на канатній трасі 

Для любителів екстремального водного спорту в Дніпрі працює цілий комплекс, де можна цікаво і насичено провести час. Ви можете щодня навчатися вейкбордингу і підкорювати водну стихію. На відміну від вейксёрфінга, при вейкбордингу ви пересуваєтеся не за буксирним катером, а за допомогою канатної дороги.

Катання на вейкборді - це не тільки виклик для новачків, це ще й потужний заряд позитиву! У парку розваг Sentosa є коротка траса для навчання і знайомства з водним спортом. А також професійна траса з трамплінами для любителів трюків і драйву. Вейкбординг - це активний відпочинок, де немає місця нудьзі!

Де: Sentosa Cable Park, вул. Набережна Перемоги, 37Б.

Вартість: від 1350 гривень

Графік: з квітня по жовтень, з 12:00 до 19:00.

  • Гра в пейнтбол

У теплу пору року неможливо пройти повз такого активного командного відпочинку, як пейнтбол або страйкбол. Виїжджаєте за місто на спеціально облаштовану базу, одягаєте камуфляж і вперед в бій за взяття штабу супротивника! Веселощі, адреналін, перевірка швидкості реакції і придумування командної стратегії в режимі "тут і зараз".

KAVA організовує ігри кожних вихідних. Вам потрібно лише взяти гарний настрій і прийти на місце збору. Погодьтеся, це круто? Дайте мізкам відпочити і здорово розважитися, прикрашаючи противника в квітчасті фарби!

Вартість: пейнтбол - 700 гривень за людину

Де: облаштовані майданчики в 1-легіон, ж/м Фрунзенський

Детальна інформація та запис на ігри:  Пейнтбол  

  • Відвідування мотузкового парку та троллея через річку Дніпро

Мотузковий парк і тролей в Дніпрі - гарний варіант розваги для тих, хто боїться висоти, але дуже хоче побороти свій страх. У мотузковому парку "Лінь в пінь" створено 5 трас різної складності і висоти, навіть для самих маленьких екстремалів (від 2-х років). Деякі перешкоди в парку розміщені на висоті 10 метрів, так що яскраві емоції і адреналін забезпечені.

Для бажаючих покататися зі швидкістю над Дніпром на оглядовому майданчику парку Шевченка працює тролей. Повітряна пригода довжиною в 300 метрів за 1 хвилину перенесе вас з парку на Монастирський острів. Захоплені емоції від таких покатушок круто поповнять вашу колекцію екстремальних вражень.

Де: парк Шевченка.

Графік: в теплу пору року 10:00-12:00 до 20:00.

Вартість: 450 гривень тролей; від 30 до 110 гривень проходження траси в мотузковому парку.

Детальна інформація та запис на ігри: Троллей

  • Вейксёрфінг за буксирним катером

Вейксёрфінг - відносно новий напрямок водного спорту в Дніпрі, яке стрімко набирає популярність серед екстремалів Дніпра. Така розвага сподобається тим, хто звик кидати собі виклик і перевіряти свою силу. Особливість катання в тому, що по воді ви ковзаєте на дошці, до якої ніяк не встановлені. А руками тримайтеся за трос, який тягне катер. Він створює хвилю, яку вам потрібно ловити.

Для комфортного і насиченого відпочинку рекомендуємо замовляти 60 хвилин катання для 3-4 чоловік, тоді у вас буде час, щоб перепочити і поспостерігати за катанням інших. Вейксёрфінг - непросте і відверто кажучи, трудомістка розвага. Але воно того варте! Збирайте команду і вперед назустріч драйвовим пригод!

Де: в центрі Дніпра, від Бартоломео.

Вартість: 600 гривень за 10 хвилин.

 

Натискай поділитися в свою соціальну мережу ;) 

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
10.01.2024
ТОП-10 ідей подарунків на 14 лютого. Що подарувати на День святого Валентина в 2024?
У цей день закохані дарують один одному подарунки, тому питання, що подарувати хлопцеві чи дівчині на День святого Валентина - завжди в тренді.
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!