Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Правила гри в класичну мафію

01.12.2021

У місті ранок, і з Вами на зв'язку мафіозний клуб від KAVA. І сьогодні ми розповімо про класичні правила гри в мафію, де інтелект набагато важливіше чуття.

Отже, За ігровим столом 10 пронумерованих місць, які визначаються жеребкуванням перед грою. Сама гра ділиться на етапи: день і ніч, які будуть чергуватися. Вночі всі гравці одягають Маски, а днем ​​проводять обговорення. У грі присутні 3 чорних карти: Дон і 2 мафії. І 7 червоних: шериф і 6 мирних. Дон мафії і шериф є представниками своїх команд, але мають свої особливості, наприклад, не етично описувати зображення на карті або згадувати будь-які нічні шуми або події, в тому числі опосередковано.

Домовленості

Вночі голосно грає музика і першої прокидається мафія, щоночі мафія може вбивати по 1 мирному жителю. Дон жестом вказує на свій палець означає себе як глава мафії і задає черговість вбивств на найближчі 3 ночі. Завдання мафії запам'ятати черговість і діяти відповідно до неї. Наступним прокидається шериф, охоплює поглядом гравцем і засинає.

Денне обговорення

Вдень прокидаються всі гравці і починають активне обговорення, кожен має по 1 хвилині на розповідь. І починається поділ, хто викликає довіру, а кого підозрюють в причетності до чорним ... мафіозі звичайно ж) при цьому сказати, що ви нічого не зрозуміли не можна, потрібно прийняти якусь сторону. Пам'ятайте, що помилкова думка краще, ніж відсутність думки.

Зауваження

Якщо 1 з гравців порушить правила і почне говорити поза чергою, за типом мені тільки запитати або сказать😂, то в такому випадку отримує попередження від судді. За 3 зауваження - позбавляється своєї наступної хвилини. За 4 зауваження - видаляється без права на останнє слово.

Мафія може промахнутися в тому випадку, якщо: не всі мафіозі стріляють в одного і того ж гравця, або, якщо один з мафії стріляє двічі.

Потім прокидається Дон, здійснює пошук шерифа і вказує на гравця, а суддя жестом відповідає так / ні, але з Шерифом нічого не станеться, якщо його знайдуть. Але ось коли Шериф прокидається, він перевіряє на причетність до мафії того чи іншого гравця. Отримуючи таку інформацію він може її афішувати в ході денного обговорення або в разі смерті.

Заповіт

Після нічної перестрілки суддя каже хто загинув, гравець в даному випадку може зробити передсмертне заповіт і розповісти ким він був, при цьому мирний може сказати що був Шерифом, мафіозі може представитися мирним, а Шериф мирним, в загальному інтриги і брехня ніхто не відміняв)

Голосування

З другого дня починається голосування. Гравець, проти якого проголосувала більшість, буде страчений, тобто фактично скаже останнє слово і більше не візьме участь в грі.
Це основні правила, але щоб розібратися з ними детальніше приходь новачком до нас на гру, а піди справжнім профі. Отже, місто засинає і прокидається мафія 🖤

Для замовлення Рольової Мафії в м. Дніпро, можна за телефоном +380638022762 (viber / telegram)
або залишайте заявку на сторінці: https://kava.ua/events/mafiya-psikhologicheskaya-igra

 

 

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!