Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня

16.02.2024

Шукаєте особливий подарунок для дівчини на 8 березня? Хочете здивувати кохану, створити світлий, весняний, святковий настрій? Клуб KAVA підібрав кращі ідеї подарунків на 8 березня, щоб ваша кохана була в захваті. 🤩

У нас ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, сестрі, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам по роботі.


Що подарувати жінці на 8 березня? 😜ТОП-10 ідей:

  1. Звичайно ж, варіант №1 - це квіти. Шикарний, ароматний, красивий букет (наприклад тюльпанів) оцінить кожна дівчина! Тільки важливо, щоб квіти були не єдиним подарунком, а доповненням до чогось основного. А ще рекомендуємо дарувати дівчатам квіти не тільки на свята, а й у звичайні дні.

  2. Нижня білизна. Роблячи такий подарунок коханій на 8 березня, ви ще порадуєте і себе. Добре підійде сексуальний набір або класичний комплект білизни з мереживом, атласними або прозорими вставками. Також гарно виглядає ніжно-рожевий, кремовий, блакитний та інші пастельні тони. З таким подарунком важливо не прогадати з розміром.

  3. Практичний подарунок: декоративні прикраси в будинок, постільна білизна, ароматні свічки, настільне дзеркало з підсвіткою, набір чаю, книги тощо. Такий подарунок може сподобатися дівчині, якщо ви точно впевнені, що саме вона хоче (наприклад, вона всіляко вам натякала про своє бажання).
  4. Подарунковий сертифікат на творчий майстер-клас - це чудовий спосіб надати їй можливість насолоджуватися часом, наповненим творчістю та радістю. Сертифікат дозволяє обрати майстер-клас з широкого спектру напрямків, які можуть включати живопис, рукоділля, декорування, кулінарію, танці, музику та інше. 🥰

  5. Технологічний подарунок. Кращими гаджетами в якості подарунку дівчину на 8 березня вважаються: смартфон, планшет, ноутбук, годинник, навушники або електронна книга. Оскільки більшість людей зараз проводять багато часу в соціальних мережах і месенджерах, логічно, що новенький гаджет стане відмінним варіантом подарунку і викличе захват.

  6. Якщо не дуже хочеться морочити голову, що купити на 8 березня - придбайте подарунковий сертифікат KAVA на будь-яку суму або в магазин косметики, парфумерії, одягу, ювелірних прикрас та симпатично його упакуйте. Такий варіант підійде, якщо ви не зовсім точно знаєте смаки дівчини та залишите вибір за нею.
    2021-01-14-17-44-50-min
  7. Екстремальний подарунок для отримання незабутніх емоцій. Відмінним вибором може бути: прогулянка на квадроциклах, баггі, стрибок з мотузкою, стрільба в тирі, політ в аеротрубі, похід в квест кімнату. Кращі добірки екстремальних вражень від перевірених партнерів дивіться тут: https://kava.ua/certificates 
  8. Смачні подарунки :) Більшість жінок полюбляє шоколад, цукерки, екзотичні фрукти, навіть якщо вона на дієті. Зараз є багато різних смачних наборів, кошиків солодощів і коробочок з вкусняшками в багатьох супермаркетах і інстаграм-магазинах.

  9. Похід в SPA салон на масаж або розслаблюючі послуги. Це відмінний спосіб своєю увагою потрапити в саме серце, тим більше що похід в СПА можна придбати для двох осіб та розділити задоволення разом. До речі, подарункові сертифікати на SPA також можна придбати прямо у нас на сайті від 220 грн.

  10. Подорож в нове місце. Якщо є можливість, то подаруйте тур на острови з блакитним пляжем, а якщо ж вибір потрібен трохи скромніший, то можна поїхати відпочити на вихідні за місто і прекрасно провести час на базі відпочинку - змінити обстановку на один або пару днів та корисно провести час.

Важливо: щоб все пройшло ідеально, вам потрібно зібрати повний комплект: кращий подарунок + красиво упакувати + ефект сюрпризу + ваші щирі компліменти та закохані очі 🥰.

Вибирайте понад 500 варіантів послуг на яскраві враження в подарунок для улюблених жінок на 8 березня по всій Україні тут: https://kava.ua/uk/certificates/8-marta 

Бонус: добірка того, що НЕ рекомендується дарувати дівчатам на 8 березня та інші свята:

  • все, що зв'язано з корекцією ваги;
  • сувеніри на полицю або фоторамки;
  • ліки та лікувальна косметика;
  • м'які іграшки;
  • дешеву біжутерію;
  • побутову техніку;
  • будь-які товари з магазину приколів;
  • все, що пов'язано з кухнею і готуванням їжі;
  • гроші;
  • все, що явно не підходить за смаками жінки.

Зберігайте собі в закладки браузера цю добірку ідей подарунків для коханої дівчини на 8 березня, щоб можна було зазирнути сюди, коли виникне питання: "а що подарувати?" на будь-яке інше свято. Поділіться статтею в соціальних мережах, щоб полегшити пошуки кращих подарунків для своїх друзів або навіть трохи натякнути їм, що хотіли б отримати саме Ви :)

Схожа стаття на тему: що подарувати на день закоханих 14 лютого для хлопця чи дівчини тут:10 ідей подарунків на 14 лютого


Підписуйтесь на наші соціальні мережі, щоб не пропускати новинки та щедрі акції:
Дніпро https://www.instagram.com/kava_ukraine/
Львів https://www.instagram.com/kavaclub/

 
Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
10.01.2024
ТОП-10 ідей подарунків на 14 лютого. Що подарувати на День святого Валентина в 2024?
У цей день закохані дарують один одному подарунки, тому питання, що подарувати хлопцеві чи дівчині на День святого Валентина - завжди в тренді.
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!

Що подарувати на 8 березня жінці в Україні? Кращі ідеї незвичайних подарунків на 8 березня для дівчат і добірку "що не можна дарувати дівчатам" читайте на нашому сайті вище