Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Збираємось на гірськолижний курорт: корисний список речей

02.02.2022

Гірські курорти – це обов'язково багато вражень, весь день на борді чи лижах, приємні вечори біля каміна та релакс. Тому список речей для ідеального відпочинку в горах слід заздалегідь продумувати, деякі речі потрібно придбати і взяти з собою. Наприклад, лижі або сноуборд купити можна і вдома, тому що вартість прокату на курорті може бути досить високою. Це хороший варіант для тих, хто планує постійно вибиратись у гори.

Одяг - спеціальне обмундирування

На гірськолижних курортах бажано мати спеціальний верхній одяг. Вимоги до неї:

  • непромокальність;
  • гарна циркуляція повітря;
  • збереження тепла.

На курорті на схилах проводять щонайменше половину дня, тому важливо правильно одягатися. Обов'язково потрібно брати із собою кофти та штани на флісі, термобілизну, теплі шкарпетки та звичайний зимовий одяг для прогулянок. Це можуть бути джинси, штани, светр, футболки. Черевики чи чоботи також бажано вибирати специфічні для зручного кріплення на борді чи лижах.

Багато гірськолижні курорти пропонують ще й СПА-процедури. А значить, слід взяти з собою купальник та додаткове приладдя, такі як рушник, тапочки.

Корисні дрібниці

Якщо не говорити про такі важливі речі, як засоби особистої гігієни або аптечка, які можуть знадобитися ще в дорозі, то для відпочинку список дрібних елементів теж великий. Найважливіші позиції у ньому:

  • електрична сушарка для взуття;
  • термос або термокухоль;
  • сонцезахисні окуляри - сонце в горах взимку часто;
  • крем для обличчя та рук проти обмороження.

Бажано, окрім основного багажу, взяти з собою невеликий рюкзак чи бананку, щоб складати туди все необхідне під час прогулянок та поїздок. Також можна придбати спеціальний килимок для відпочинку на снігу в перервах між катанням. Весь потрібний арсенал для вашої подорожі до гор можна знайти на сервісі OLX.

Не забудьте перевірити наявність усієї техніки - від електронної книги до ноутбука, зарядних пристроїв, мазей від забій. І тоді ви будете повністю готові до підкорення вершин та приємного відпочинку після.

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!