Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Відпочинок в Єгипті в 2021: безпечно, насичено і за доступною ціною з АНЕКС Тур

07.04.2021

Популярні єгипетські курорти Шарм-ель-Шейх, Хургада і Марса-Алам щорічно гостинно приймають близько 700 000 українців. Без сумнівів, якщо ви хочете чарівно провести відпустку в будь-який час року, то тури в Єгипет з ANEX Tour https://anex-tour.com.ua/countries/egypt/ ідеально впораються з цим завданням. Найбільш відвідуваним курортом по праву є сонячний Шарм ель Шейх з усіма його перевагами!

3 причини купити тур в Шарм ель Шейх:

  1. Розваги 24/7: курорт може похвалитися насиченою розважальною програмою для туристів по всіх напрямах: екскурсії на піраміди, перегони по пустелі, дайвінг у відкритому морі, прогулянки на яхтах, відвідування папірусних майстерень, виробництв масел і багато іншого. Кожному, хто відвідає Шарм ель Шейх 100% буде що згадати.
  2. Дивовижне Червоне море: унікальний підводний світ з його різноманітністю мешканців залучають десятки тисяч дайверів з усього світу. Тепла і прозора вода відмінно підходить не тільки для занурень з аквалангом, а й для комфортного і безпечного відпочинку з дітьми.
  3. Готелі на будь-який смак і гаманець: понад 200 варіантів розміщень від доступних 4 зірок до розкішних 5 зірок пропозицій, з віллами і власним кораловим рифом на пляжі. Велика частина з них обслуговують по системі - «все включено». Високий рівень сервісу і розвитку інфраструктура узбережжя роблять відпочинок в будь-якому готелі комфортним і привабливим для туристів.

Гарячі путівки в Шарм ель Шейх з Києва в 2021.
Впевнені, що класний відпочинок на батьківщині фараонів залежить не від вартості туру або кількості зірок готелю. Щоб відпочинок в Єгипті запам'ятався виключно завдяки позитивним враженням досить зробити всього один крок - довірити свій відпочинок туристичному агентству ANEX Tour.

Наші досвідчені менеджери вже 20 років підбирають гарячі тури в Єгипет для романтичних подорожей, сімейного відпочинку і гучних компаній давніх друзів за найвигіднішими цінами.

ANEX Tour - зробимо щасливими кожного, хто цінує відмінний відпочинок! Продумаємо і організуємо все до найдрібніших деталей так, що вам залишиться просто насолоджуватися життям, вдихаючи свіже повітря на березі Червоного моря.

Курорт Шарм-ель-Шейх: де краще відпочити.
Райони Шарм-ель-Шейха розташовуються уздовж морського узбережжя. Поєднує їх центральна вулиця - Peace Road. У кожному районі є свої родзинки, які приваблюють туристів.

Шарм-ель-Майя


Єдиний район з золотистим піском на пляжах - ідеальне місце для неспішного відпочинку під шум моря. Піщаний захід у море робить район привабливим для сімей з дітьми. З розваг тут популярні прогулянки в Старе місто і відпочинок на яхтах в сторону заповідника Рас-Мохаммед.

Наама-Бей або «Бухта Старійшин»


Найстаріший район курорту з розвиненою інфраструктурою. Він відмінно підійде для тих, хто любить веселощі, дискотеки та шопінг.

Набк 

Район сподобається тим, хто має намір насолодитися красою підводного світу. Тут розташований природний заповідник з однойменною назвою «Набк». Для сімейного відпочинку з дітьми район менш комфортний через вітряної погоди.

Шаркс-Бей

Готелі в цьому районі приймають відпочиваючих, які в основному купують тури для насиченого відпочинку. Тут буде однаково комфортно і парам, і сім'ям з дітьми.

Бухта Рас-Умм-ель-Сід


Найпопулярніший район для занурень з аквалангом і знайомства з підводним світом Червоного моря. Берег облаштований понтонами, з яких глибина стартує від 10 метрів. Ще район відомий завдяки самим дорогим готелям всього курорту.

Турагенство АНЕКС Тур https://anex-tour.com.ua/countries/egypt/tur_sharm_el_sheyh/ - це кращі тури в Шарм-ель-Шейх з України за доступною ціною і з максимальною вигодою для Вас. Підбираємо оптимальні варіанти по вашим побажанням і консультуємо з усіх питань до, вчасно і після бажаної поїздки! З АНЕКС Тур ви неодмінно захочете повернутися до сонячного Єгипту ще не один раз!

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!