Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Критерії вибору зимового костюма для риболовлі та екстремального туризму

07.03.2021

Найпоширеніший варіант відпочинку в зимовий час - катання на лижах, тюбінга і санках. Насолодитися відпочинком, можна не виїжджаючи за межі країни. Щоб не зіпсувати відпустку і не захворіти через переохолодження, рекомендовано одягатися по погоді.

Вимоги до костюмів для зимової риболовлі

Зимний костюм Норфин Торнадо

Під час зимової риболовлі рибалка знаходиться в малорухливому стані. Необхідно, щоб одяг був теплою, але не сковував рухів. Особливу увагу приділяють вазі костюма, для легкого і швидкого пересування. Для зимової риболовлі вибирають верхній одяг, відразливу воду, навіть при повному зануренні у водойму.

Експлуатаційні характеристики та комфорт підвищуються, якщо на верхньому одязі багато що закриваються кишень, що дозволяють зберігати дрібниця для риболовлі. Найкраще, якщо комплектація костюма буде включати напівкомбінезон і куртку. Штани, через низький розташування пояса, можуть стати причиною переохолодження в зоні попереку. Куртка повинна бути доповнена широкими рукавами, які закривають середину долоні. Це сприяє захисту рук навіть під час виконання дрібних маніпуляцій, при нанизуванні наживки на гачок. Велика частина маніпуляцій зі снастями і вудками проводиться без рукавичок.

У зоні ліктів не допускається наявність декоративних елементів, щоб не перешкоджати зануренню снастей в воду. Найкраще, якщо бічні кишені будуть не накладними, а внутрішніми. Це дозволить швидко зігріти руки. Для додаткового захисту і гарної фіксації, штани шиє у вигляді напівкомбінезона з лямками і високим поясом. Штани повинні бути широкими, легко вдягатися на рибальські чоботи.

Критерії вибору зимового костюма Norfin

Зимний костюм Норфин

Для активного відпочинку під час суворих морозів призначені костюми Norfin, які виробляє Латвійська компанія. Спочатку товари цього бренду були популярні тільки в Латвії, але дуже швидко їх якість і доступну ціну оцінили в Скандинавії, Європі. Зимовий одяг і теплу білизну можна знайти на сайті norfin.com.ua.

При виборі костюма враховується не тільки температура навколишнього середовища, але і фізична активність. У зимових комплектах латвійського бренду використовуються спеціальні теплоізоляційні матеріали, які утримують тепло. Спеціальна структура мембрани пропускає повітря, відрізняється паропроникністю. Завдяки цьому, навіть в умовах високої фізичної активності, турист не замерзне, його тіло буде залишатися сухим через високі показників паропроникності. Чим вище фізична активність, тим вище повинна бути паропроникність костюма.

Види зимових костюмів Norfin
Завдяки високим експлуатаційним характеристикам, продуманим деталям, бренд популярний у всьому світі. Тепер і український покупець може оцінити якість товару компанії Norfin. Серед лінійки зимового одягу Norfin є комплекти, призначені для сильних морозів і теплих зим, коли стовпчик термометра піднімається вище нуля.

 

Класифікація зимових костюмів Norfin: 

Norfin Element розрахований на температуру до -20 градусів. Відрізняється невисокою паропроникністю, може застосовуватися під час помірного дощу.
Norfin Extreme. Лінійка призначена для суворих зим, відрізняється високою паропроникністю, можна використовувати під час сильних злив. Застосовується при температурі до -45 градусів.
Norfin Atlantis розрахований на температуру до -35 градусів, відрізняється невисокою паропроникністю, призначений для пасивного відпочинку, і перебування в нерухомому стані.
Verity Blue Limited костюм розрахований на період міжсезоння, для холодної осені, теплу зиму. Відрізняється високою водонепроникністю і хорошою паропроникністю. Ідеальний варіант для активного проведення часу під час несильних морозів. Більше підходить для прогулянок, активного туризму.
Norfin Hunting. Лінійка призначена для зимового полювання, виготовлена ​​з камуфлюючою тканини, яка здатна замаскувати мисливця серед лісових пейзажів. Костюм відрізняються середніми значеннями водонепроникності і паропроникності. Здатний витримувати невеликий дощ. Температурний режим -20-40.


Переваги зимових костюмів Norfin

костюм для зимы

Для вибору правильної одягу, необхідно орієнтуватися на середню нічну температуру в зимовий час в регіоні. До отриманого значення необхідно додати ще 5 градусів. Показник є самою нижньою температурної відміткою при виборі костюма.

Переваги зимових костюмів Norfin:

Кожна деталь одягу продумана і оптимально підходить для експлуатації в умовах сильних морозів, високої вологості. Бігунки на блискавках відрізняються великими розмірами, що дозволяє їх відкривати навіть в рукавицях. Карман для мобільного телефону має прозору вставку, що дозволяє бачити хто дзвонить, не витягуючи гаджет з кишені.
Для виготовлення костюмів використовують спеціальні теплоізоляційні матеріали, які не мають аналогів на ринку. Це спеціальні волокна, всередині яких містяться повітряні камери. Завдяки повітряним подушкам забезпечуються високі теплоізоляційні властивості одягу.

Можливість експлуатації в умовах високої вологості. Для цих цілей розроблена окрема лінійка поплавців, з вшитими непотопаючий вставками. Завдяки цьому рибалка, який випав з човна під час зимової риболовлі, буде тривалий час перебувати на плаву, а яскраві вставки у верхній частині куртки привернуть увагу інших рибалок. Це дозволить в короткі терміни витягнути потерпілого з води.

Зимові костюми Norfin використовуються не тільки для катання на лижах, а й екстремального туризму. Це незамінний одяг для зимової риболовлі, полювання, їзди на снігоходах.

 

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!