Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Як передати атмосферу весілля через запрошення: поради

03.11.2021

Запрошення на весілля – це перше знайомство гостей із майбутнім урочистістю. Навіть якщо вони раніше чули на словах запрошення, то тепер мають першу матеріальну ниточку. Тому тут нареченому з нареченою треба постаратися для гарного враження.

Використовуйте лише один стиль
Якщо вам сподобалося кілька ідей у ​​різних стилях, не варто їх поєднувати. Можна створити запрошення на весілля в декількох варіантах. А потім вже остаточно визначитися з вибором. Тому що найчастіше мікс кількох напрямків негативно впливає на сприйняття.

Хоча іноді можна знайти баланс між декількома варіантами. Спробуйте визначитися з вибором заздалегідь і не робити все в останній момент. Пам'ятайте, що дизайн запрошення повинен трохи відображати загальний стиль весілля. Не забудьте ще й перевірити текст на граматичні та фактичні помилки – зверніть увагу на правильність адреси та часу.

Виберіть свої кольори
Дизайнери в принципі рекомендують у будь-якій оформлювальній діяльності використовувати не більше трьох кольорів. Причому бажано, щоб двоє контрастували один з одним. Поради щодо оформлення:

  • не втрачайте баланс у кольорах;
  • яскраві кольори підходять для світлих спокійних підкладок;
  • шрифт має бути читабельним.

Також важливо через шрифт та відтінки запрошення передати характер нареченого та нареченої. Тут за необхідності також можна зробити контрастне символічне оформлення.

Додати візуалізацію
Крім основної інформації про проведення урочистостей та деяких додаткових інструкцій, у запрошенні можна використовувати малюнки. З їхньою допомогою особливо успішно можна передати майбутню атмосферу і настрій.

Так, на онлайн-сервісі Crello можна знайти велику бібліотеку зображень та графіки. Це підійде, якщо ви вирішили самостійно зробити макет перед відправкою його до друку. Для мінімалістичних весіль підійдуть малюнки однією лінією, а для екосвесілля краще додати більше зеленого кольору.

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!