Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Екстрім-парк для кота: як облаштувати ігрову зону?

28.09.2021

Пристрасть до екстриму та адреналіну властива не тільки двоногих - це вам підтвердить кожен власник енергійного кота. Як же забезпечити пухнастиків активне дозвілля і при цьому залишити в цілості й схоронності штори, меблі, шпалери і все, що не прикручено до підлоги намертво? Відмінний вихід - облаштувати ігрову зону, де будуть всякі лазалкі, будиночки, іграшки, когтеточка для кота та інші цікаві штуки.

 

Якими бувають ігрові зони?
Якщо говорити про готових конструкціях, які продаються в зоомагазинах, то тут можна виділити кілька основних типів:

  • Підлогові - зазвичай це м'які багатоярусні шафки з різними платформами для ігор. Габарити можуть бути різними: від зовсім компактних до півтораметрових або навіть вище. З плюсів - не вимагає складної збірки, велика кількість моделей, можна знайти практично скрізь. З мінусів - займає місце, не завжди мають гарну стійкість (особливо якщо ігровий комплекс - маленький, а кіт - важкий).
  • Настінні - як правило, зроблені з дерева, складаються з окремих модулів. Їх можна поєднувати самим різним чином, підганяючи під переваги вихованця і габарити квартири. Будиночки-скафандри, гамаки, драбинки - є де розвернутися гордому вподоби хижака. Особливо підійде котиків, які вважають за краще «верхній ярус» і більшу частину часу проводять на шафах або комодах.
  • Комбіновані - частина ігрового комплексу може перебувати на підлозі, а частина - на стіні, і це теж по-своєму здорово. А якщо вдома кілька енергійних пухнастиків, яким потрібно якомога більше простору, варіант ідеальний. Головне, щоб були присутні базові елементи: зона відпочинку, переходи, когтеточки.

А якщо ви не хочете користуватися готовими варіантами, завжди можна проявити фантазію і зробити «парк атракціонів» для улюбленця своїми руками. Головне - надійно все закріпити та відрегулювати. І не забувайте в перервах чесати пузіко пухнастому одному - тоді він напевно оцінить ваші старання!

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!