Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Економний і комфортний відпочинок або скільки коштує відпочинок у Львові

04.03.2021

Львів не тільки найкрасивіше місто України, а й серед найкрасивіших міст Європи і світу. Він притягує до себе туристів з усіх куточків планети. Львів має свій неповторний шарм. Туристу тут однозначно не буде нудно, так як в місті практично на кожному кроці є цікаві пам'ятки і локації, де можна провести час незабутньо і отримати неймовірну кількість позитивних емоцій. Але для того, щоб відпочинок у Львові вдався на всі сто, треба ще й якісне житло, а для цього необов'язково знімати маленьку і дорогу кімнату на ніч в готелі, можна зняти квартиру подобово на vlasne.ua/city/lvov/. Що це за сайт? Це не просто сайт, а портал Vlasne.ua, який багато років успішно працює в сфері подобової оренди квартир і пропонує перевірені квартири від власників за доступними цінами і для цього всього лише потрібно набрати в вашому гаджеті https://vlasne.ua/city/lvov/. Таким чином, зможете побачити найкращі пропозиції в місті, які пропонує подобова оренда Львова.

Скільки грошей потрібно для відпочинку. Оренда квартири подобово Львів

Природно, що всі розрахунки дуже умовні, так як у кожного свої уявлення про хороший відпочинок, свої побажання і вимоги, але поговоримо про основні витрати під час поїздки до Львова.

Основна стаття витрат це проживання та харчування. Оренда квартири подобово Львів може вирішити відразу два питання, так як тут можна не тільки жити, тому що квартири мають обладнані кухні, де можна готувати собі їжу. Правда місто славиться своїми оригінальними ресторанами, і туристи часто ходять від одного закладу до іншого. Але все ж, при бажанні і необхідності квартира дає можливість готувати собі дешевшу домашню їжу. Квартири подобово у Львові мають багато переваг, які дозволяють заощадити і відчути справжній комфорт і затишок.

Ціни на добові квартири можна подивитися на порталі Vlasne.ua. Мінімальна ціна однокімнатної бюджетної квартири 350 грн. Кімната в хостелі обійдеться приблизно в 200 грн. за добу. Оренда двокімнатних квартир буде стояти мінімум 450 грн. на добу. Бюджетні варіанти житла пропонують комфортні квартири, чисті, акуратні, але без таких зручностей як, наприклад, джакузі, кондиціонер, посудомийна машина, а також дизайнерський ремонт і така ж дизайнерські меблі, але, тим не менш, це цілком пристойне житло для тих, хто не бажає переплачувати. Дизайнерська квартира може стояти 1000 грн. на добу, 3000-5000 грн. і навіть більше, ціна залежить від рівня зручностей. Добовий бізнес пропонує зняти не тільки квартиру, але і приватні будинки. Ціна невеликого будиночка на добу в межах 600 грн. Оренда великого котеджу варіюється в межах 2000 грн. суточно. Зняти можна житло не тільки на добу, але і на годину.

Добова оренда на Vlasne.ua представлена ​​якісними пропозиціями від самих власників, тому можна заощадити на послугах посередника. Тут можна орендувати житло безпечно, ніякого ризику, що вас обдурять. Якщо ж немає часу шукати, то можна зробити запит «Зніму квартиру у Львові». Потрібно вказати важливі для вас вимоги і з вами зв'яжуться власники відповідних квартир.

Відповісти на питання скільки коштує відпочинок у Львові на двох можна однозначно, але все ж спробуємо.

  • Однокімнатна квартира 350 - 500 грн. на добу.
  • Сніданок на одну людину приблизно 80 грн., Обід і вечерю від 100-150 грн., Бургер - 60 грн., Кава 30-50 грн.
  • Екскурсії по місту 75-100 грн. на людину, а екскурсії в замки за містом в межах 250-300 грн.
  • Таксі по місту 100-150 грн.
  • Оренда велосипеда приблизно 20 грн. на годину.
  • Вхід в музеї 10-40 грн.

Маючи приблизні ціни можна приблизно підрахувати скільки грошей необхідно для відпочинку у Львові.

Їхати чи не їхати до Львова

Відповідь - однозначно їхати. Відпочинок у Львові це незабутній час. Ви не будете дивитися на годинник, так як ви опинитеся в справжню казку. Це старовинне місто з цікавою архітектурою, кожен будинок має свою захоплюючу історію.

Львів відомий своїми замками, які варто подивитися. Кожен пов'язаний з містичними історіями. Неймовірні замки Львова заслуговують на особливу увагу.

Ресторани та кафе міста це не просто закладу, де можна смачно поїсти, а ще й цікаві локації. Всі вони тематичні і пропонують своїм відвідувачам прекрасне проведення часу.

Музеї Львова також слід відвідати. Тут туристам нудно не буде. Крім того, в місті багато старовинних храмів, які вражають своєю фантастичною красою.

Можна просто гуляти львівськими вуличками, адже в місті неймовірна атмосфера старовинного міста. Відпочинок у Львові буде незабутнім і дуже приємним, тому обов'язково потрібно приїхати в це прекрасне місто.

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!