Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Зима близько. Не будь Білим ходоком - утеплюйся!

11.09.2019

Друзі кличуть з собою на лижний курорт? Мрієш сховатися від усього світу на зимовій дачі і закінчити роман або програму? Запланована романтична прогулянка по засніженій Європі? У будь-якому випадку знадобиться теплий одяг. Зайди на сайт https://natalka.ua/ - це модна в'язаний одяг від українського бренду «Наталка». Знайдеться все.

светр

Символ зимового відпочинку на турбазі. Суворі туристи в товстих светрах застудженими голосами наспівують тендітним дівчатам пісні про любов і дружбу. Потріскують дрова в каміні, тягнеться тонкий шлейф гарячого глінтвейну з апельсином і корицею. Романтика, затишок, лепота. Потрібно відповідати обстановці. Світлий довгий светр або плаття-светр з високим коміром підійде як не можна краще.

 

Вибирай приталені моделі з товстими косами і рельєфним малюнком. Кольори - від білого і перлинно-блакитного до жовтого і пудровий. Світлі светри зворушливо виглядають в світлі живого вогню на тлі брутальних дерев'яних стін.

туніка

Вибирай однотонну модель до середини стегна без ворота. Доповни теплими джинсами або легінсами. Так ти однієї базової річчю переб'єш стадо зайців. Поклади в чемодан кілька різнокольорових шарфів, снуди, палантин і шовкову хустку. До сніданку, обіду і вечері у тебе новий образ і приголомшливі селф в Інстаграмм.

джемпер

 

Залежно від температури за бортом джемпер - самостійна одиниця або доповнюється класичної сорочкою або водолазкою. Місця багато не займає, від протягів захищає і не визирає з-під лижної куртки.

Футболка і кардиган

Якщо запланований довгий переїзд літаком, поїздом, автобусом або автомобілем, комплект з теплою футболки і м'якого кардигани допоможе створити «ефект капусти». Регулюй сама рівень утеплення, якщо грубка включена на максимум або потрібно терміново вискочити за кавою на зупинці.

Мітенки, рукавиці та рукавички

Руки потрібно берегти від холоду, інакше почервоніють і загрубіють за кілька годин. Мітенки допоможуть швидко відповісти на телефонний дзвінок або зробити екшн-фотку. Рукавички гарні під час прогулянок по місту. Якщо температура нижче 10ºС або плануєш підніматися в гори - бери рукавиці, в них пальці точно не замерзнуть.

 

Шапочка і снуд

Мінімалістська шапочка-біні хороша як основа під шолом, красиво виглядає на фотографіях і завершує зимовий образ. У моді біні «з вушками», подовжені, з помпончиками. Пишний м'який снуд додасть тепла, зворушливою жіночності і романтизму. Стилісти рекомендують в холоду поєднувати біні і снуд - так ти врятуєш шевелюру від переохолодження.

 

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!