Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

ТОП 10 найцікавіших подорожей Україною на вікенд.

21.05.2020

Останні події в світі, пов’язані з пандемією, геть змінили, а можливо, навіть перекреслили плани всіх мандрівників. Будемо відверті – оптимізму нам це не додає. Обмеження пересування, закриття кордону, а головне небезпека заразитись вірусом COVID -19 паралізувала практично весь туристичний рух по цілому світу. Перельоти в інші країни драматично обмежені, а в багатьох державах обов’язковий карантин після перетину кордону. Якими будуть подорожі 2020, адже літо, вікенди та відпустки ніхто не відміняв.

Але як кажуть, лиха без добра не буває! І в цьому сезоні у всіх нас буде чудова нагода подорожувати рідною країною, пізнавати свій край, адже він такий дивовижний, різноманітний, строкатий, багатий культурою, природою та особливим фольклором. 

Вже близько той момент, коли ми зможемо починати пересуватись, мандрувати та відпочивати від важкого для нас усіх періоду - карантину. Можливо, нам доведеться працювати трішки більше в  цей літній сезон, ніж раніше, адже треба надолужувати згаяне. Але ми впевнені, що кожний вже замислюється як організувати своє дозвілля на свіжому повітрі, навіть якщо не буде мати багато вільного часу. Озирнувшись, згадаємо в якому прекрасному регіоні ми живемо і що можна собі підібрати для чудесного відпочинку та пізнавального дозвілля. 

Отже, подорож 2020 – це незабутня мандрівка Україною. Внутрішній туризм цього року буде в лідерах, це вже не для кого не секрет. Тому, ми дуже сподіваємось, що українці нарешті почнуть активно пізнавати свій рідний край, починаючи зі своєї найближчої «малої батьківщини». 

Щоб побачити щось цікаве, не обов’язково їхати закордон! Пропонуємо ТОП 10 найцікавіших подорожей Україною на вікенд.

1. Біосферний заповідник Асканія Нова та рожеве озеро на Херсонщині.

Асканія Нова - найбільший серед європейських степових заповідних територій. Він був створений німецьким бароном Фальц-Фейном у XIX ст. Справжній оазис в степу на величезній території зоопарку та дендропарку зустрічаються: зебри, антилопи, буйволи, коні Пржевальського та багато інших рідкісних рослин та тварин. Буквально в 30 км від Асканії Нова розташовано справжнє диво Херсонщини - рожеве озеро, одне з найулюбленіших місць всіх інстаграмерів.

2. Софіївський дендропарк в Умані та Буцький каньйонподорож на Черкащину. 

Софіївка це пам’ятник ландшафтного типу світового садово-паркового мистецтва кінця XVIII ст. Абсолютних мастхев для відвідування усіх Українців. Неподалік знаходиться неймовірної краси гранітний каньйон, який гордовито називають «малою Швейцарією».

3. Садиби Чернігівщини: Качанівка, Батурин, Сокиринці.

Маршрут передбачає відвідування палаців Чернігівщини  XVIII – XIX ст.

В Качанівці палацу, відомої в цілій Європі родини, Тарновських. У Батурині - приголомшливого палацу Кирила Розумовського, а також, Цитадели Батуринської фортеці. У селищі Сокиринці знаходиться родове гніздо відомого козацько-старшинського роду - Палац Галаганів. 

4. Заповідна Хортиця, піші походи та сплави на каяках.

Найголовніша перлина та символ вольної України – Козацька Січ, яка зберіглась до наших днів на острові Хортиця. Це улюблене місце де можна насолодитись імпровізованим спектаклем, поринувши в козацькі часи, а також активно відпочити на каяках, спостерігаючи неймовірні красоти порогів Дніпра. 

 

 

5. Мандрівка на байдарках річками Дніпровського краю (Самара та Оріль).

Подорож звивистим руслом рівнинної річки з швидкою течією весною і спокійною течією літом. Вздовж берегів затишні піщані пляжі та багата мальовнича рослинність. Ідеальний активний відпочинок на лоні природи.

6. Індустріальні пейзажі Кривого Рогу.

Якщо вас цікавить індустріальний туризм, хочете побачити марсіанські краєвиди, шукаєте місця де можна відпочити й пошукати нові враження в Україні, ця подорож для вас!

7. Токівські водоспади Дніпропетровської області. 

Унікальний природній феномен степової України, це каскадний водоспад на річці Кам’янка.

8. Рафтінг Південним Бугом та Актовський каньйон. 

Це мандрівка наймальовничішими місцями Миколаївщини, де ви  подолаєте на рафті бурхливі пороги та насолодитися неймовірними ландшафтами гранітно-степового Побужжя. Рафтинг - це безпечно та весело.

9. Подорож Херсонщиною – Олешківські піски, Джарилгач, Кінбурнська коса. 

Відвідаємо єдину у Європі природну пустелю, безлюдні острови та унікальну довгу піщану косу, поміж Дніпровсько-Бугським лиманом  та Чорним морем. 

10. Замки Волині та Галичини. 

Це незабутня подорож по історичній території Галицького та Волинського князівств та знайомство з оборонними фортифікаціями XIV - XX ст. (Олеський замок, Підгорецький замок, Дубенський замок та Тараканівський форт XIX - XX ст.).

KAVA та ТЦ «Риба Андрій» завжди готові порадувати своїх туристів цікавими турами Україною та організувати незабутній активний і яскравий відпочинок. 

 

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!