Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

5 туристичних місць України, які повинен відвідати кожен

01.05.2020

Багато хто мріє своїми очима побачити історичні та культурні пам'ятки, архітектурні шедеври та чудеса природи. Але не всі знають, що для цього зовсім необов'язково далеко їхати. У нашій країні є безліч дивовижних місць, які точно варто відвідати.

Чорнобиль і Прип'ять


Ви відчуєте масштаб які відбулися в цих місцях подій, які змінили історію всього світу, відчуєте міць і природи, що звільнилася від людини.

Можливо, одноденна екскурсія не дасть Вам відповіді на всі питання, що накопичилися з 1986 року, але побачивши Чорнобиль хоча б раз, Ви по-іншому погляньте на звичні речі. Також, Ви зможете своїми очима побачити найпопулярніші об'єкти міста-примари.

На сьогодні рівень радіоактивного опромінення, який Ви можете отримати за час поїздки, приблизно дорівнює тому, який виходить при польоті на реактивному літаку і набагато менше, ніж при медичній рентгенографії.

Тур можуть відвідати тільки особи, які досягли 18 років. Екскурсії з клубом KAVA здійснюються кожні вихідні - https://kava.ua/uk/events/chernobyl-i-pripyat-ekstrim-ekskursiya-s-kava

Озеро Синевир


Озеро Синевир - символ Карпат і одне з найбільш незвичайних і мальовничих місць західної України. Воно розташоване практично в тисячі метрів над рівнем моря. Навколо - Національний природний парк Синевир, де можна помилуватися мальовничими краєвидами. У центрі озера є маленький острів «Морське око». Відвідавши озеро Синевир ви насолодитеся красою і величчю природи сповна.

Існує безліч легенд про походження назви озера. Однією з найпоширеніших вважається історія про дочку багатого графа Синьо, і про її коханого, пастуха Вирі. Граф наказав вбити Вира, дізнавшись про його любов до дочки. Коли Синь побачила тіло коханого, то сліз було так багато, що утворилося озеро. Вода в ньому чиста і синя, як очі дівчини.

Також, тур до озера Сенівір - унікальна можливість побачити рослини й тварин, занесених до Червоної книги.

Умань

Софіївський парк і Буцький каньйон входять в топ найкрасивіших місць України!

«Софіївка» в Умані - найбільший дендропарк в Європі. Він є шедевром світового садово-паркового мистецтва. Екскурсія відкриє для Вас безліч цікавих фактів, про які Ви не здогадувалася, і дозволить насолодитися дивовижною красою природи, яка поєднується з історією, величчю, романтикою та активним відпочинком.

Буцький каньйон - унікальне для Степової України місце, також називають «Маленької Швейцарією». Річка Гірський Тікич тече в протерозойських гранітах, яким близько 2 млрд. Років. Велич гранітних скель і їх неймовірна краса захоплює дух! Екскурсії - https://kava.ua/uk/events/ekskursiya-v-uman-iz-dnepra

Заповідник Асканія-Нова

Асканія-Нова - це один з «100 великих заповідників і парків світу», в якому відвідувачів чекає музей під відкритим небом і сьогодення сафарі. Цей унікальний природний куточок, який знаходиться в Херсонській області, на півдні України.

На території заповідника налічується понад 500 видів рослин і понад 1000 видів тварин, 69 з яких занесено до Червоної книги України, а 12 внесено до Європейського червоного списку.

В Асканії-Нова є невеликий зоопарк з унікальною колекцією тварин: зебр, південно-американських верблюдів, індійських і африканських антилоп, оленів. Також у вольєрах можна побачити птахів: африканських страусів, ему, нанду, дрохв, фазанів і багатьох інших.

Це ідеальне місце для знайомства з природою!

Хортиця

Національний заповідник «Хортиця» знаходиться в місті Запоріжжя. Це не тільки найбільший острів, розташований на Дніпрі, а й дивовижний природний комплекс, на території якого - безліч унікальних культурно-історичних пам'яток. Тут налічується 63 археологічні пам'ятки.

Особливою популярністю користується історико-культурний комплекс «Запорізька Січ», де гості можуть відчути атмосферу козацтва і побачити, як виглядала козацька столиця, адже тут зібрані елементи культури та побуту доблесних козаків.

Незабутні враження вам гарантовані!

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!