Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей

23.01.2024

Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі. Різноманітні аксесуари чудово впораються з цим завданням. До того ж у майбутньому вони будуть щасливим нагадуванням про радісні моменти у житті.

Підбираючи прикраси на День святого Валентина, ви зможете порадувати близьку людину. Вам тільки потрібно вивчити асортимент https://oniks.ua/categories/st.valentine, щоб можна було підібрати той самий аксесуар. Щоб якось полегшити життя, «Oniks» нагадає про кілька варіантів, на які можна звернути увагу.

Якими прикрасами можна порадувати близьких?

Ювеліри постійно дивують розширенням колекцій. Це дозволяє без проблем підібрати красиві аксесуари. Серед цього різноманіття ви обов’язково підберете вдалі варіанти.

Каблучка для заручин

14 лютого – особливий день, щоб освідчитися коханій.  Ви його точно запам’ятаєте на все життя. Тепер повернемося до прикрас. Класикою вважається каблучка з одним центральним діамантом. Більшість віддає перевагу невеликій за розмірами вставці.

Якщо дещо відійти від класики, то центральний елемент може бути доповнений розсипом дрібних камінців, які розташовані на обідку. До того ж не завжди центральною вставкою може бути діамант. Все залежить від ваших побажань.

2

Каблучка з розсипом дрібних камінців на обідку

Ця прикраса вважається ювелірною класикою, оскільки ніколи не вийде з моди. Камінці одного розміру закріплюють на обідку. Зазвичай використовують діаманти, хоча тут можуть бути й інші вставки.

Пусети з камінцями

Ці аксесуари виглядають неперевершено та підходять абсолютно всім. Ви їх можете носити як кожен день, так і вдягнути на вечірку. Тепер тільки залишилося визначитися з камінцем. Діаманти, перли, сапфіри, аметисти – ювеліри пропонують безліч варіантів. Кожна така вставка виглядає бездоганно.

Браслет з червоною ниткою

Такі прикраси вважаються оберегом. Ну і просто красивим доповненням образу. Для оформлення ювеліри використовують безліч фігурок. Серце, хрестик, зірка, карта України – список може бути величезним.

3

Підвіски з гравіюванням

Ці прикраси особливі в тому, що ви можете брати участь в їх оформленні. Вам тільки потрібно подумати, що тут буде зображено чи написано. Імена, ініціали, дати, координати, фрази – вибір просто величезний.

Зрозуміло, що виключно цими аксесуарами ювелірний асортимент не обмежується. Їх існує значно більше. Завдяки «Oniks» зможете підібрати особливі подарунки для найдорожчих і зізнатися їм у своїх почуттях.

 

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
10.01.2024
ТОП-10 ідей подарунків на 14 лютого. Що подарувати на День святого Валентина в 2024?
У цей день закохані дарують один одному подарунки, тому питання, що подарувати хлопцеві чи дівчині на День святого Валентина - завжди в тренді.
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!