Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Вибір толстовки для занять екстремальними видами спорту

05.06.2019

Футболка - це такий же незамінний елемент гардеробу кожної сучасної людини, як і футболка. Стильна і затишна толстовка - незамінний елемент гардеробу будь-якої людини, особливо якщо він любить займатися спортом. У міжсезоння і холодні пори року дуже складно вибрати для спортивних тренувань комфортну і надійну одяг - і тут вам дуже придасться практична і тепла толстовка.

Основне призначення толстовки - зберігати тепло, тому найчастіше, толстовки виглядають як теплі кофти з капюшоном, еластичними манжетами та гумками, для гарантії відмінною посадки і захищають тіло від продування. Особливо, це важливо під час занять екстремальним спортом - вам же не хочеться банально простудитися на шляху до чергового пригоди. Крім того, тканина толстовки повинна забезпечувати оптимальну терморегуляцію і повітрообмін. Це позбавить вас від надлишку поту навіть під час найважчих тренувань. Крім того, ви не будете перегріватися, що позитивно позначиться на витривалості організму.

В процесі вибору толстовки, особливу увагу приділяйте тканини. Кращим вибором для занять спортом буде толстовка з теплого флісу або поліестеру. Це досить багатофункціональні і універсальні тканини, які мають низку переваг, серед яких підтримка достатнього рівня циркуляції повітря, відмінні показники збереження тепла і міцність. Завдяки таким характеристикам, толстовки з поліестеру і флісу будуть чудовим вибором і в якості запасного елемента одягу під час літніх походів на природі з екстремальними розвагами, і під час зимових морозів.

Під час придбання толстовки для занять спортом, вкрай важливим аспектом є посадка і крій одягу. Якщо ви займаєтеся скелелазінням або рафтингом, то обрана кофта не повинна сковувати рухів ні за яких умов, так що вибирайте найбільш комфортний варіант, можна навіть на кілька розмірів більше.

Не дивлячись на традиційність, толстовка з капюшоном навряд чи буде відмінним вибором під час занять екстремальними видами спорту - по-перше, випадково накинувшись капюшон може перешкодити огляду на важливий момент, по-друге, подорожуючи з рюкзаком, капюшон буде чіплятися і заважати проходженню заявленого туристичного шляху. Так що намагайтеся вибирати комфортний і теплий варіант толстовки без капюшона - її завжди можна доповнити курткою з капюшоном, в разі негоди або падіння температури повітря.

Купити чоловічу толстовку для занять спортом або повсякденного носіння по самим оптимальними цінами можна тут.

 

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!