Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Причини дегенеративно-дистрофічних розладів суглобів

22.11.2021

Частою проблемою, з якою стикаються люди різного віку, є захворювання суглобів. Біль у колінах, дискомфорт, характерний хрускіт - все це може бути ознаками артрозу. Артроз – це дегенеративне захворювання, яке не піддається лікуванню повністю, хоча сьогодні існує безліч методів, що дозволяють зупинити патологічні процеси у суглобі. Одним із таких способів є використання спеціального ортопедичного бандажу. Чим може допомогти наколінник для колінного суглоба і як його застосування здатне запобігти прогресу хвороби? Про це далі.

Причини дегенеративно-дистрофічних розладів суглобів
Причин виникнення артрозу та інших патологій суглобів безліч. Найбільш поширеними вважаються:

генетична схильність;
надлишкова вага;
перевтома;
висока інтенсивність силового навантаження під час занять спортом;
неправильне харчування.

Структурні зміни суглоба, спричинені артрозом, можуть серйозно обмежити його рухові функції. Більше того, ушкоджується суглобовий хрящ. У субхондральному шарі може розвинутися кістковий склероз, шпори та субхондральні кісти. Також існує ризик утворення синовіальної дисфункції. У разі необхідно лікувати дегенерацію суглобів.

За статистичними даними, початкові дегенеративні зміни суглобів виникають приблизно у 50% українців після 30 років. На початковій стадії артроз може протікати безсимптомно. Перша ознака розвитку хвороби – стомлюваність кінцівок та загальне почуття втоми в тілі. Також до ознак артрозу відносять:

Посилення болю у суглобах під час вправ.
Погіршення рухливості колін.
Болі виникають не тільки вдень (при навантаженні), а й уночі.
Збільшені та спотворені контури хворого суглоба.
Дегенеративна проблема найчастіше вражає колінні та тазостегнові суглоби.

Користь ортопедичних наколінників
Ортопедичні наколінники - це спеціальні бандажі анатомічної форми, які фіксують хворий суглоб, захищають його від зайвої рухливості та знімають з нього навантаження. Наколінники необхідні всіх стадіях хвороби, і навіть для профілактики. Бандажі на коліно можуть бути різної жорсткості та надавати різний ступінь компресійної дії, тому перед тим як купити наколінник, обов'язково погодьте з лікарем необхідний тип ортопедичного виробу (еластичний, помірну жорсткість, жорсткий бандаж на коліно).

Переваги ортопедичних наколінників такі:

надійна фіксація хворого на суглоби;
нормалізація кровообігу;
захист колін від патологічних навантажень при ходьбі та у стані спокою;
зняття дискомфорту та больових відчуттів;
профілактика прогресування хвороби
За жорсткість ортопедичного бандажу, як правило, відповідають спеціальні жорсткі елементи, які можуть бути включені до конструкції виробу, а саме: ребра жорсткості (пластмасові або металеві), шарніри, медичні пластини, посилена система фіксації і т.д. При підборі наколінника обов'язково враховуйте розмір та особливості текстилю, з якого виготовлений бандаж.

Де купити ортопедичний наколінник?
Якщо вам необхідно купити ортопедичний наколінник, відвідайте професійний магазин, який спеціалізується на продажу медичних виробів. Одним із таких магазинів є ортопедичний салон Медтехніка Ортомедика. У нас ви знайдете широкий асортимент бандажів на коліно високої якості. Наша продукція сертифікована та рекомендована до використання ортопедами та травматологами. Якщо ви сумніваєтеся у виборі — до вас завжди завжди готові прийти фахівці наших магазинів. Продавці-консультанти визначать вашу проблему і підберуть для вас ортопедичний виріб, який вам необхідний. Також ви завжди можете замовити наколінники на сайті нашого інтернет-магазину ortomedica.ua а на всі ваші запитання дадуть відповідь менеджери нашої гарячої лінії.

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!