Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне
Ужгород

Поговоримо про матеріальне забезпечення: як Kava обирає все необхідне?

02.10.2024

Бути залученими в event-індустрії — це означає дарувати найщиріші та найприємніші емоції. Але емоції від свята чи події залежать не лише від нашої креативності, натхнення та буремної фантазії, що допомагають створювати казку для наших клієнтів. Матеріальні речі є не менш важливими, зокрема — навіть такі звичні, як будівельні матеріали чи розхідники.

Їх закупівля — це невіддільна частина наших робочих рутин, а тому дуже важливо було обрати постачальника, в якого можна купити все, що необхідне для нашої плідної роботи. На наше щастя, у нас є Leroy Merlin Україна! І саме цей маркет рятує нашу команду у найскладніших випадках.

Чому матеріальне забезпечення є важливим в event-організації?

Якою б крутою не була ідея свята, корпоративу чи подарунку-емоції, для їх організації потрібно чимало матеріалів. Що завжди є нагальною потребою в Kava?

  • Організація електроживлення на виїзних подіях — без електрики неможливо організувати сцену, оформити освітлення, та навіть їжу приготувати чи кави випити не вийде. А тому зарядні пристрої та станції так саме як ліхтарі та батарейки стають нашими постійними пунктами в переліку закупівель. А подовжувачі часто рятують нас при організації масштабних свят.
  • Освітлення — це завжди важливо. Іноді організація певних розваг проходить вже в сутінках, або ж за негоди, то ж потреба в ліхтарях, гірляндах та навіть звичайних лампах завжди є.
  • Всілякі будівельні матеріали для тимчасових споруд, зокрема при організації походів чи виїзних корпоративів — це те, що раніше змушувало нас нервувати, адже потреби можуть бути різними та кожна подія — унікальна, то ж передбачити чого та скільки потрібно — завдання із зірочкою.

І це ще ми не враховуємо офісні потреби, адже з часом доводиться міняти стелажі та полички, а наші креативні серця просто не можуть пройти повз всілякі декоративні принади, якими ми завжди раді прикрасити й наш офіс, й залучити їх до оформлення івентів.

Все це суттєво витрачало наші сили та нерви, відвертало від основних робочих задач та загалом псувало настрій, адже витрачати зайві кошти ніхто не хоче. І тому Leroy Melin Україна став для нас не просто крамницею, де Kava робить найвлучніший шопінг, а справжнім магічним місцем, де ми теж частенько надихаємося різними ідеями. А ще — у нас ще жодного разу не трапилося, щоб на полицях чи в онлайн-каталозі Leroy Merlin Україна не знайшлося того, що нам потрібно.

Тому, якщо хочете пораду від Kava: за будь-якими будівельними та офісними матеріалами, освітленням, електрикою чи декором — прямуйте просто в Leroy Merlin Україна. От він точно не підведе!


Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>900 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!