Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Одягатися модно та комфортно: що варто мати у гардеробі стильному чоловікові

15.12.2023

Мода буває непередбачуваною, та її тренди змінюються постійно. Але багато представників сильної статі і сьогодні геть-чисто ігнорують модні віяння і складають свій гардероб за принципом: «аби було зручно». У цьому немає нічого поганого, але що, якщо додати трохи фантазії та смаку? Результат вас приємно здивує, адже модні тренди для чоловіків можна легко поєднати з побажаннями до комфорту, утилітарності та довговічності.

Основи комбінаторики: як підібрати одяг під будь-який випадок

Насамперед — варто вибрати єдину стильову лінію, від якої ви відштовхуватиметеся. Любите спорт? Тоді варто купити пару-трійку модних спортивних костюмів. Віддаєте перевагу діловій класиці або стилю preppy?

Аналогічно – підберіть базові штани та блейзери чи кардигани, а потім комбінуйте їх. Якщо ж хочеться не просто з ранку витягувати з шафи речі навмання, запам'ятайте пару трендових ідей, які пропонують дизайнери чоловікам у 2023 році.

  • Не бійтеся яскравих кольорів. Експериментуйте, адже це ставить настрій. У той же час, ви можете не будувати свій аутфіт повністю на відтінках, що кричать, а вибрати яскраві акценти у вигляді аксесуарів, головних уборів або взуття.
  • Принти – це завжди модно. І це не лише принт на футболці, пам'ятайте, що основні речі можуть бути також не однотонними. Клітина та абстракція, принти в мілітарі-стилі та фото можуть прикрашати ваш піджак чи пальто, бути патернами для тканини штанів та жилетів.
  • Якість – це важливо. Правило, що взуття та одяг легко видають своєю якістю натуру людини, працює! Краще вибрати один, але високоякісний чоловічий светр, який не розтягнеться і не втратить колір після пари прань, ніж десяток речей сумнівної якості. Та й за ціною різниця буде на користь якісної речі, хоч би скільки вона коштувала.
  • Денім завжди доречний. У практично будь-якому стилі, для практично будь-якої ситуації, крім строгого дрес-коду, одяг з деніму буде практичним і при цьому стильним.

Збираємо капсулу: що включити до гардеробу?

Отже, що варто включити до свого гардеробу, щоб легко створювати стильні та зручні образи на кожен день.

  1. Стильні футболки з актуальними принтами їх можна носити як з джинсами або спортивними костюмами, так і з піджаками або тренчами.
  2. Джинси: не впевнені в почутті стилю, тоді вибирайте класичні моделі, любите бути в центрі уваги - тоді модні моделі з комбінованої тканини або джинси з безліччю заклепок та потертостей вам точно підійдуть.
  3. Худі та толстовки сьогодні — одні з найуніверсальніших речей. Крім щоденних образів, їх можна включити і в офісний стиль.
  4. Спортивний костюм - це не тільки домашній або тренувальний одяг. Варто купити зимовий спортивний костюм чоловічий і для прогулянок, поїздок, і навіть зустрічей у міському середовищі, а більш легкі моделі допоможуть у теплу пору року виглядати на всі 100.
  5. Тренч або кардиган - це чудова альтернатива набридлим піджакам або строгим пальто. Поєднувати їх можна як з сорочками, так і з толстовками та футболками.
  6. Яскраві та самобутні аксесуари та взуття – це не менш важливо. Краще вибрати кілька пар взуття, рукавичок і доповнити свій гардероб різними за стилем та кольоровою гамою шарфами та снудами — з ними навіть найсуворіший образ виглядатиме оригінальніше.

Чоловічий гардероб скласти нескладно, особливо якщо не боятися яскравості, вибирати якісні речі і сміливо їх комбінувати між собою.

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!