Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Квест кімната Дніпро - "Шерлок Холмс"

19.09.2019

Розшукується команда детективів, які допоможуть поліції знайти серійного вбивцю.

У туманному Альбіоні прокотилася ціла серія жорстоких вбивств мирних громадян. Завдяки старанням правоохоронців під варту було взято підозрюваний, якого засудили до смертної кари. Відомий детектив Шерлок Холмс провів своє власне розслідування, в результаті чого дізнався, що звинуватили невинного. Шерлок вже збирався покинути свій будинок, щоб повідомити поліції ім'я справжнього вбивці, але не встиг ...

Отже, який розвиток подій буде далі? А це залежить від того, як ваша команда впорається з поставленим завданням популярної квест кімнати Дніпро  “Шерлок Холмс”

Квести Дніпро – це відомий і популярний вид дозвілля нарівні з відвідуванням кіно, і посиденьками в кафе. Але вибираючи квест Дніпро ви отримуєте набагато більше, ніж просто смачну їжу або хороший фільм. Ви отримуєте справжні і незабутні емоції, які залишаться з вами назавжди.

Навіть якщо ви не бачили жодного фільму про Шерлока і тим більше, не читали книги, то це анітрохи не завадить вам класно провести час в квесті "Шерлок Холмс". Всі ми коли-небудь мріяли стати детективами і розслідувати історії дивних зникнень людей. Чи не так? Так що пропоную вам не роздумуючи збирати команду і відправлятися на пошуки справжнього вбивці!

Атмосфера загадкової Англії 19-го століття присутній з самого початку проходження квесту. А перший персонаж, який урочисто зустрічає вас біля дверей це ніхто інший як собака Баскервілів! Дотримуючись логічної і лінійної ланцюжку завдань ви потрапляєте в даний житло найвідомішого детектива всіх часів і народів - Шерлока Холмса.

Інтер'єр і стилістика вдало підкреслені антуражності реквізитом. Тут і крісло качалка, і трубка, і капелюх, і навіть справжня англійська телефонна будка! Візуальне оформлення квесту так і кричить - сфоткаю зі мною (!), Але на жаль всередині квесту фотографуватися не можна.

Зазначу, що для самостійного проходження дітьми квест кімната Дніпро "Шерлок Холмс" може здатися вкрай складною, тому рекомендую проходити квест хоча б з одним дорослим. Логічну складову квесту я б віднесла до рівня "вище середнього", так як більшість загадок язик не повернеться назвати примітивними або звичайними.

Хочете відчути себе в ролі справжнього детектива? Тоді вирушайте в туманну Англію і відновите справедливість!

Інформація: https://xroom.com.ua/quest/sherlock-holmes 

Для броні: 0938187111, 0986467111, 0955357111

Ціни: від 550 грн до 1100 грн за команду

Розташування: м Дніпро, площа Троїцька, 3

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!