Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Коли краще їхати в Туреччину?

19.04.2021

У Туреччині добре відпочивати з травня по вересень, але це стосується високого сезону, а туристи їдуть на відпочинок сюди практично цілий рік. Країна має вихід до моря, красиву природу, стародавні пам'ятки, які дозволили їй збагатитися і розвинути туризм. Не варто забувати і про гастрономічні тури, кухня Туреччини унікальна і різноманітна, тут дійсно розвинена культура вуличної їжі і нереально багато східних солодощів. Коли ж краще відпочивати в Туреччині обговоримо в цій статті.

1

У Туреччині добре відпочивати з травня по вересень, але це стосується високого сезону, а туристи їдуть на відпочинок сюди практично цілий рік. Країна має вихід до моря, красиву природу, стародавні пам'ятки, які дозволили їй збагатитися і розвинути туризм. Не варто забувати і про гастрономічні тури, кухня Туреччини унікальна і різноманітна, тут дійсно розвинена культура вуличної їжі і нереально багато східних солодощів. Коли ж краще відпочивати в Туреччині обговоримо в цій статті.

Літо
У цей час туристи відправляються на пляжі Аланії, Анталії, Белека, Кемера. Люди з усього світу їдуть за якісним і недорогим відпочинком до Туреччини. Розмірений пляжний відпочинок можна розбавляти водними розвагами - дайвінгом, серфінгом, катанням на яхті, глибоководної риболовлею, що сприяє підвищенню інтересу серед туристів.

Влітку кількість турів до Туреччини з Харкова постійно зростає, але варто все-таки подбати про ранньому бронюванні, адже ціни зростають з настанням високого сезону і заощадити на відпочинку не завжди вийде. А якщо вибрати готель дешевше, можна втратити в якості сервісу і отримати погані враження від поїздки, так що підходити до вибору путівки потрібно з розумом.

А ось в екскурсійних містах ситуація трохи інша. Наприклад, можна легко купити путівку в Стамбул за 600 $ на двох і не тільки скупитися на розпродажах, а й без черг побачити цікаві пам'ятки. Правда через спеку не кожен наважується їхати сюди влітку.

Осінь
Оксамитовий сезон як ніколи краще розташовує до пляжного відпочинку. У цей час можна поєднати пляжний відпочинок з екскурсійним і додати нотку гастротурізма. Купатися в морі можна до кінця жовтня, а ще можна:

  • вигідно скупитися на колоритному східному базарі;
  • купити вхідний квиток в аквапарк на цілий день;
  • спробувати соковиті і стиглі виноград, інжир і гранати, а також вина з них;
  • вивчити якомога більше пам'яток.

До середини осені шанси вибрати гарячий тур до Туреччини збільшуються, так як більшість людей повертається до роботи, школярі та студенти повертаються до занять. Це ідеальний період для відпочинку сімей з маленькими дітьми, адже погода не така спекотна, ніхто не товпиться на пляжі, а меню в ресторані все таке ж різноманітне і більш того - встигають встигнути сезонні фрукти.

Зима
Зима підходить тільки для відвідування турецьких хаммамов і гірськолижних курортів. Але так як на території готелів можна знайти все необхідне для комфортного відпочинку, то деякі вибирають цей час для дешевої поїздки в Туреччину. Починаючи з січня, коли сніг в горах стійкий, можна відправитися на гірськолижні курорти, не образить країна і любителів шопінгу. Можна придбати тур на Новий Рік і відсвяткувати його в іншій країні, поїздка все одно буде цікавою, незважаючи на низький сезон.

Весна
До травня курортні міста порожні, так як готелі тільки готуються до високого сезону, багато хто проводить реновацію або повне оновлення номерів. Аніматори ще не встигли заїхати на роботу, і розважальна інфраструктура простоює. Потік туристів на пляжі Егейського і Середземного морів починає додаватися в травні.

А ось в Каппадокії і Стамбулі можна здорово відпочити навіть у березні. Весна вважається розпалом екскурсійного сезону, поки ще не так жарко і можна відвідувати визначні пам'ятки міст. Знайти сюди гарячі путівки в цей час фактичні нереально.

Зробимо висновок - найкращий час для відвідин Туреччини - кінець весни і початок літа. Знайти гарячі тури можна в травні, відправитися на відпочинок з дітьми в червні або вересні, коли вже тепло і можна купатися в морі, не побоюючись виснажливої ​​спеки. У той же час із завидною періодичністю продаються путівки в липні і серпні. Так що оцінюйте свої переваги і вирушайте на захоплюючий відпочинок до Туреччини.

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!