Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Яке взуття обрати для активного відпочинку?

26.11.2021

Багато хто воліє займатися активним і навіть екстремальним туризмом — самостійно, у компанії друзів чи сім'ї. Щоб дозвілля принесла масу задоволення, необхідно заздалегідь підготуватися. Як мінімум має бути вибір відповідного одягу та взуття, адже від цього безпосередньо залежать безпека та комфорт. Шанувальники активного відпочинку часто віддають перевагу кросівкам Jordan, Puma, Adidas. Для правильного вибору потрібної моделі необхідно орієнтуватися деякі чинники.

Переваги кросівок Jordan
З усієї колекції взуття від Nike величезну популярність набула серія Jordan, яка вперше з'явилася на ринку в 80-х роках. Сучасні варіації мають такі переваги:

  • використання тільки легких та міцних матеріалів;
  • гарний повітрообмін за рахунок перфорованих боковин;
  • відмінна фіксація стопи;
  • чудове зчеплення з будь-якою поверхнею;
  • посилений захист для носіння та п'яти.

Кросівки майже не відчуваються в носінні, тому їх часто вибирають для активного проведення часу. У них ви не відчуєте швидкої стомлюваності в ногах і зможете подолати тисячі кілометрів.

Які ще нюанси врахувати у виборі одягу та взуття?
Завжди краще віддавати перевагу речам, які не надто облягатимуть тіло і тим більше обмежують рухи. Ідеальним виявиться будь-який спортивний одяг, виконаний з якісних матеріалів. Тут ще треба враховувати, який саме активний відпочинок заплановано:

  • роуп-джампінг;
  • стрибок з парашутом;
  • екскурсії;
  • політ на параплані.

Для всіх цих активностей знадобиться різний одяг. Взуття має бути легким і міцним. Якщо це тривала екскурсія, то однозначно вибирайте кросівки, в яких буде комфортно і легко, навіть коли доведеться подолати велику відстань.

В інтернет-магазині Megasport ви знайдете для себе відповідний одяг та взуття під будь-які запити. Найкращі світові спортивні бренди зібрані на одній сторінці за доступними цінами - залишається лише підібрати ідеальну модель для себе, а далі лише насолоджуватися нею під час відпочинку.

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!