Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Яке плаття взяти з собою в поїздку?

09.04.2021

Будь-яка подорож для жінки - невеликий стрес, адже їй потрібно взяти з собою все найнеобхідніше. У чоловіків це питання вирішується набагато простіше, так як їм вистачить на всі випадки життя пару сорочок, шортів та штанів.

А ось у представниць прекрасної статі вибір одягу для подорожі йде набагато складніше. Дві або три речі не допоможуть в даній ситуації. Особливо якщо відрядження або тур в іншу країну затягнеться на кілька днів. Та й тягнути пару валіз замість ручної поклажі проблематично. Основний одяг в жіночій колекції - сукні. Причому воно завжди в тренді, хоча мода настільки мінлива.

Змінюються тільки фасони, забарвлення і пріоритетною стає певна довжина. У валізі, рюкзаку або сумці має бути невелика кількість стильних, практичних і красивих суконь.

Слід заздалегідь передбачити, щоб вони ідеально сиділи, підкреслюючи достоїнства і приховуючи недоліки фігури. Актуальними будуть три комплекти нарядів:

  1. на кожен день;
  2. для вечірки, романтичної вечері
  3. для оригінальної фотосесії.

Зручне плаття для літніх прогулянок
Сьогодні багато жінок вважають за краще сукні з натуральної бавовни. Йому характерні такі властивості як гігроскопічність і Противоалергенні. Одяг з такого матеріалу приємна до тіла, не викликає негативних відчуттів.

  • Для прогулянок і повсякденного носіння підійдуть сукні з натуральної тканини модних фасонів різної довжини. Дівчатам з ідеальною фігурою підійде все - від коротеньких міні до розкішних моделей в підлогу.
  • Жінкам постарше рекомендується для подорожі вибрати сукні нижче коліна, які зроблять їх більш стрункими. Моделі можуть бути пастельних, приглушених кольорів або, навпаки, яскравими та святковими.

На літній сезон актуальні білі сукні. Вони не так притягують спеку і виглядають дуже ніжно, елегантно. Завжди в тренді сукні з принтами. Силуети можуть бути різноплановими: обтягуючі, розкльошені та вільні.

Сарафани з бавовни - ідеальний порятунок для жарких днів. Легкі, зручні, практичні і відповідають всім вимогам сучасних мандрівниць. Моделі з відкритими плечима, кольорові та однотонні можна легко і невимушено носити кожен день.

Сукня-сорочка - ідеальний одяг для подорожей, поєднує зручність з жіночним сексуальним стилем. Його носять як окрему річ, а також в парі з шортами або джинсами. Відмітна особливість фасону - вільний крій, манжети на рукавах і застібки на ґудзиках, що йдуть від горловини до талії, або по всій довжині.

Стильна класика завжди в моді
Вирушаючи в поїздку, можна захопити з собою маленьке чорне плаття. Це універсальний варіант, воно залишається актуальним в усі часи і буде вдалим вибором для романтичного побачення, ділових переговорів, посиденьок з друзями.

Моделі можуть бути класичними прямого крою з вузьким подолом, що прикриває коліна, а також круглим вирізом горловини і повною відсутністю декору. Його зможе одягати абсолютно будь-яка володарка ідеальних форм.

Сучасні дизайнери модницям пропонують і інші фасони знаменитої сукні для дівчат різних комплекцій. Вони відрізняються стилем, довжиною і різними декоративними елементами. Мереживо, об'ємні коміри, рюші, розрізи і волани не тільки прикрашають одяг, а й роблять її більш оригінальною і елегантною.

Не виходить з моди і плаття-футляр. Причина його популярності ховається в різноманітних методах використання. Річ може виглядати строго і по-діловому або, навпаки, урочисто і нарядно.

Класичний силует вироби досить простий. У ньому відсутні рукави, верх виділено напівкруглим вирізом декольте, довжина міді. Згодом фасони стали змінюватися і з'являлися нові цікаві варіанти, що підкреслюють фігуру. Але у всіх моделей є спільні риси:

  • облягає фігуру силует;
  • відсутність лінії відрізу по талії;
  • глибокі виточки на спині і поличці.

У пошитті сукні-футляр найчастіше використовують синтетичну тканину, практичну в носінні. Після бурхливої ​​вечірки або довгого спілкування з друзями одяг буде виглядати як тільки що знята з вішалки.

Модні напрямки пропонують поєднувати сукні з кросівками як денний варіант або з взуттям на підборах для романтичної вечері.

Ефектне плаття для вражаючих фотографій
Який відпочинок або відрядження без красивих знімків, які стануть нагадувати про приємні життєвих моменти. Для фотосесії знадобиться оригінальне плаття, що підкреслює чарівні жіночі форми.

Найкращим варіантом буде довга сукня з запахом і розрізом. Фасон актуальний для кожної прекрасної леді, відмінно підкреслює красу жіночого тіла і легко приховує недоліки.

При виборі сукні для фотосесії віддайте пріоритет моделям з легких немнущіхся тканин: шифон, шовк, софт. Одяг легко можна скласти в сумку або рюкзак і швидко відправитися на фотозйомку.

Дизайнери різних країн створюють цікаві моделі, що відрізняються фасонами і довжиною. Великим попитом у жінок різних вікових груп користуються:

  1. Класичний стиль з боковим запахом, краї якого фіксуються поясом або брошкою.
  2. Незвичайний крій з V-подібним вирізом і двостороннім заходом, візуально подовжують шию.
  3. Головний елемент, розташований на ліфі, є поширеним і зручним фасоном сукні.
  4. З запахом на спині додає одязі елегантності і шарму.

Як обійтися без праски
Під час подорожі зайвий вантаж створює проблему. Тому рекомендується скласти список речей для подорожі та взяти тільки найнеобхідніше. Укладати речі в чемодан потрібно акуратно, щоб вони не пом'ялися, і не знадобився праска.

Збір речей в дорогу проходить поетапно. На дно ручній поклажі лягають більш громіздкі предмети, а зверху - косметика і легкий одяг в дорогу. Плаття для поїздки краще за все не складати, а скручувати в валики. Так вони займають набагато менше місця і на них не з'являються згини.

Ідеальне плаття для поїздки
Успішне подорож залежить від правильної подачі себе в гарному вбранні на діловій зустрічі, в компанії друзів, романтичному побаченні. Правильно вибране короткі або довгі сукні подарують комфорт і зручність для повсякденних прогулянок, справлять ефектне враження на важливі зустрічі залишать на згадку про поїздку оригінальні фото.

 

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!