Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Як вибрати меблі для відпочинку на природі

22.05.2019

Меблі для пікніка - це відмінне рішення для любителів вилазок на природу. З нею будь-який похід стане комфортним і принесе особливе задоволення.

Різновид меблів для пікніка та критерії її вибору

Незалежно від того, піший чи планується турпохід або ж коротка поїздка на природу на автомобілі , меблі для кемпінгу повинна відповідати таким критеріям:

  • міцність;
  • зручність;
  • невелику вагу і габарити;
  • компактність.
  • набір туристичного меблів часто складається з
  • столика;
  • стільців;
  • складного крісла або шезлонг а;
  • мангала.

При виборі предметів побуту слід враховувати матеріал і конструкцію.

 

Вибір матеріалу

Для виготовлення кемпінгових меблів використовуються легкі матеріали, такі як:

  • синтетична тканина;
  • алюміній;
  • вуглепластик.

Алюміній найчастіше використовують для виготовлення каркаса і ніжок меблів. Він легкий, дозволяє реалізовувати складні рішення по конструкції, відрізняється довгим експлуатаційним терміном і порівняно низькою вартістю.

Більш міцний і стійкий до деформації матеріал - вуглепластик. Для також характерний легкий вага, довгий термін експлуатації, зручність у використанні. Однак цей матеріал коштує дорожче, ніж алюміній, а тому часто використовується брендами преміум-класу.

Найкращим матеріалом покриття вважається синтетична тканина ріпстон ​​нейлон. Її головний плюс в міцної структурі плетіння. У разі дрібного порізу дірка не буде «розповзатися» по всій тканини.

Увага на конструкцію

Кемпінгова меблі обов'язково повинна бути складаний і в складеному вигляді не повинна займати багато місця. При цьому, механізм повинен бути простий в розкладанні (бажано щоб процес реалізовувався за один рух), міцним, з захистом, що запобігає випадковому складанню.

Вибір стільчика / табурета

Кемпінговий стілець вважається спартанським варіантом. По-перше, складна конструкція поміщається навіть в рюкзаку. По-друге, він має невелику вагу і досить компактний. Є 2 моделі стільця:

Табуретка на 3-х ніжках з трикутним сидінням.

Стілець на 4-х ніжках або ж 2-х дугах з прямокутною сидушкой.

останнім часом все більшої популярності набуває рюкзак з вбудованим табуретом. Ця модель особливо популярна у рибалок.

Вибір складного крісла

«Апгрейд» варіант кемпінгового стільця - крісло або шезлонг. Підвищений рівень комфорту досягається за рахунок зручної спинки і підлокітників. Залежно від мети можна придбати вдосконалену модель крісла, оснащену такими аксесуарами, як:

  • підголівник;
  • підстаканники;
  • висувна поличка;
  • регульовані підлокітники і спинка.
  • для піших турпоходів краще купувати крісло з полегшеним вагою.

Вибір столу

Столи для пікніка випускаються в трьох модифікаціях:

Цілісна стільниця. Цей варіант зручний для тих, хто подорожує на автомобілі. Для піших же походів така модель не підійде.

Складається стільниця. Це найбільш універсальний варіант, в якому стільниця складається навпіл, а ніжки «згортаються» всередину. В результаті трансформації виходить стол- «чемоданчик». При виборі слід звертати увагу на те, щоб ніжки столу регулювалися.

Тканинна стільниця. Ця модель підійде мандрівникам одинакам. Такий столик - невеликий за розмірами, зручно згортається, має невелику вагу.

При бажанні можна відразу придбати набір складних меблів, в яку входять стіл і стільці.

Вибір мангала

При виборі складного мангала слід враховувати такі нюанси:

Матеріал. Перевагу краще віддати якісної листової сталі. При цьому, товщина листа не повинна бути менше 1,5 мм.

Наявність складних ніжок. Збірна конструкція дозволить вмістити мангал не тільки в багажнику авто, але і в рюкзаку.

Обсяг. Внутрішній об'єм мангала повинен бути не менше 14 л. В іншому випадку не вдасться приготувати порцію шашлику для кількох людей. 

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!