Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Де в Італії відпочити на море?

11.05.2019

Італія ніж відома більше як країна піци, пасти і смачного вина. Однак крім гастрономічних надмірностей, слід зазначити також найчистіші мальовничі пляжі країни. Комфортний клімат, тепла вода і високий рівень сервісу приваблюють туристів з усього світу. Керівник відділення Поїхали з нами в Харкові Тетяна розповіла нам про відпочинок на морі в Італії та про узбережжях, де ви зможете поніжитися на пляжі і скупатися в солоному морі.

Адріатична Рів'єра

Хочете розслабитися на Адріатичному морі? & nbsp; Ласкаво просимо в Адріатичну Рів'єру. Вона являє собою сукупність пляжів загальною довжиною понад 300 км. Найкомфортніше тут відпочивається в літній сезон - температура повітря в цей період піднімається до + 27 ... + 29 градусів. У той час, як вода ідеально підходить для купання (+ 23 ... + 26 градусів).

Сумарно Адріатична Рів'єра налічує понад 500 пляжів, багато хто з них абсолютно безкоштовні. Високий сезон тут стартує з середини квітня і триває до кінця жовтня. Особливо слід виділити курорти Пескара, Пезаро, Гроттомаре, Апулія.

Адріатична Рів'єра вважається одним з найбільш бюджетних напрямків. Крім пляжного відпочинку, тут ви також можете відвідати величезну кількість історичних пам'яток. Велика кількість атракціонів, зоопарків, ресторанів, барів дозволить вам отримати максимальну насолоду від відпочинку.

Тому, хто шукає більш активний варіант відпочинку, пропонуємо зайнятися різними видами спорту або відвідати колоритні вечірки і дискотеки.

Лигурийская Рів'єра

Оточений високими горами, цей регіон відрізняється комфортним м'яким кліматом. Вирушаючи на відпочинок на море в Італію, врахуйте, що пляжний сезон тут починається з травня і триває до жовтня. Це пояснюється тим, що Лигурийская Рів'єра знаходиться на півночі країни.

Найкомфортніше тут відпочивати влітку, коли температура повітря становить +28 градусів. Навесні сюди приїжджають любителі піших прогулянок та екскурсій. Купатися в Лігурійському море не вийде - температура води не піднімається вище +17 градусів. Невелика кількість туристів і доступна вартість путівок - додаткові переваги Рів'єри. Недорогі тури в Італію на море пропонує компанія Поїхали з нами. Найпопулярніші курорти регіону: Леванте, Алассіо, Сан-Ремо.

Тут кожен турист може знайти заняття до душі. Рушайте на екскурсію в Геную або зупиніться на пару днів в Сан-Ремо. Це дорогий курорт, який зібрав шикарні бутіки, дорогі ресторани, казино, нічні клуби.

До речі, саме з цієї частини країни можна легко дістатися на французькі курорти (Монако, Ніцца).

Неаполітанська Рів'єра

Розташована на заході Італії, тому так само , як і Лигурийская Рів'єра, починає пляжний сезон досить пізно, а саме в середині травня. Саме тоді температура повітря піднімається до +32 градусів, а вода прогрівається до +22 градусів. Ця Рів'єра включає безліч пляжів, які знаходяться на Терренском море.

Врахуйте, що високий сезон закінчується досить рано (у вересні), тому поспішайте придбати путівку на море в Італію в період, коли на курортах панує комфортна погода. Особливо цінують туристи літній сезон, коли температура повітря і води максимально комфортна. Серед найпопулярніших курортів регіону виділяють Сорренто.

Якщо ви не плануєте у відпустці лежати на пляжі, обов'язково відвідайте заповідник Пунта-Кампанелла. Любіть водні види спорту? Тут ви зможете зайнятися серфінгом і дайвінгом.

Острівна Італія

Крім узбережжя, також можна відвідати різні острова Італії. Тури в цьому напрямку розлітаються, як гарячі пиріжки. Серед найпопулярніших курортів: Искья, Сардинія, Сицилія, Капрі. Кожен з цих регіонів поєднує в собі мальовничі пейзажі, чисті пляжі і високий рівень сервісу. Ці курорти ідеально підходять як для відпочинку в галасливій компанії, так і для подорожі сімей з маленькими дітьми.

Італія більше популярна туристичними місцями, такими, як Рим, Венеція, Неаполь, Мілан, Верона, Флоренція і т. д. Однак не варто виключати того, що велика частина країни знаходиться на Апеннінському півострові, оточеним Терренскім, Адріатичним і Іонічним морем. Уважно вивчивши перераховані вище курорти, ви точно зможете знайти, куди поїхати на море в Італію в 2019 році. Впевнені, що такий відпочинок подарує вам безліч приємних вражень і спогадів.

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!