Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Функціонал спортивних смарт-годинників

15.08.2019

Розумні годинник - це стильний і функціональний аксесуар для кожної сучасної людини. Широкі можливості сучасних «розумних» гаджетів прекрасно доповнюють можливості смартфонів. Зокрема, для любителів туризму, смарт-годинник будуть прекрасним доповненням під час походів і відпочинку на свіжому повітрі. Чим може бути корисний такий девайс любителям занять спортом та активного відпочинку?

спортивне відстеження



Завдяки широким опцій спортивного відстеження, кожен спортсмен може завжди бути в курсі біологічного стану свого організму аж до дрібний параметрів - сучасні розумні гаджети вміють зчитувати пульс, відображати поточні показники кров'яного тиску, а також мають шагометр і калькулятор для підрахунку калорій.

Моделі хронометрів, орієнтовані на спортсменів, також вважають висоту підйому (зокрема, дуже корисна функція для відпочинку в горах), тримають в кеші інформацію про поточну погоду та навіть вважають кількість випитої води.

Найбільш професійні моделі також вважають фази сну, индицируют про рівень стресу, підраховують рівень кисню і цукру в крові. Деякі спортивні хронометри можуть навіть показувати приблизну ймовірність удару при падінні.

NFC оплата



Безконтактна оплата - це оптимальний метод шопінгу, якщо ви виїхали за кордон, але раптом забули гаманець або картку в номері. Завдяки сучасним методам оплати за допомогою різних сервісів електронної комерції, кожен турист може оплачувати покупки за допомогою розумних годин також, як і за допомогою смартфонів.

Найбільш поширені способи оплати - Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay, Garmin Pay. За допомогою функціоналу відповідних додатків можна прив'язати свою банківську карту до аккаунту смартфона (як і розумних годин) і оплачувати покупки швидко і легко.

GPS і інші функції, корисні для туризму

 

 


GPS - це маст хев для спортивних годин, так як під час тривалих прогулянок можна по-справжньому загубитися навіть в густонаселеному районі міста. Сучасні розумні годинник відстежують ваше поточне місце розташування з точністю до кількох метрів.

Серед інших корисних функцій - відстеження смартфона (зі звуковим сигналом - при віддаленні телефону відтворюється звуковий сигнал). Крім того за допомогою деяких розумних годин можна повністю контролювати системи розумного будинку (наприклад, з пробіжки вас буде зустрічати тепле подув кондиціонера, налаштованого на оптимальну температуру).

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!