Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Єгипет, пали! Топ-3 кращих готелю для відпочинку в Єгипті в 2019 році

08.08.2019

Хочете відпочити на максимальному рівні щастя і задоволення? Кращі тури в Єгипет чекають вас тут https://waytogo.travel/egipet.

Перш ніж вибрати тур, загляньте за лаштунки кращих готелів Єгипту, де ви зможете незабутньо відпочити. Поїхали!

Відпочинок в Шарм-ель-Шейху в готелі REEF OASIS BEACH RESORT 5 *
REEF OASIS BEACH RESORT 5 * - шикарний готель з 13 басейнами. З його вікон відкривається чудовий вид на Червоне море, гору Синай і доглянуту територію.

Комфортабельні номери обставлені новими меблями, обладнані кондиціонером і телевізором з пакетом супутникових каналів. На території готелю знаходиться 6 ресторанів, де подають смачні страви самих різних кухонь світу, і 10 барів. У деяких барах проходять вечірні заходи, а в деяких можна замовляти напої протягом дня.

В готелі є спа- і фітнес-центри. У них ви зможете насолодитися масажем, відпочити на зручному шезлонгу. Можна також відвідати масу цікавих заходів та екскурсій.

Єгипет, про який ви навіть не підозрювали. Відпочинок в Дахабі в готелі Happy Life Village
Дахаб - це затишний куточок Єгипту. Тут немає натовпів туристів. Це тихе і спокійне місце, яке по достоїнству оцінять дайвери, серфери і любителі снорклинга.

Happy Life Village розташований на березі Червоного моря. Прекрасне місце, щоб усамітнитися і на час сховатися від міської суєти.

В готелі є пляж і відкритий басейн. Серед додаткових послуг - Wi-Fi, спа, бар, трансфер і безкоштовна парковка.

Номери невеликі, чисті і затишні. Серед зручностей - сейф і міні-бар. Відмінний вид з вікон номерів на шикарний кораловий риф, який так і манить шукачів морських пригод.

Відпочинок в Хургаді в готелі Steigenberger Aqua Magic
Steigenberger Aqua Magic - відмінне рішення для сімейного відпочинку. Чудовий готель, де можна насолодитися приватним пляжем, басейнами, спа-процедурами і дайвінгом. А ще це рай для дітей різного віку: аніматори, спеціальні гірки і дитяча кімната - все це в повному розпорядженні маленьких постояльців.

У кожному номері готелю є або французький балкон, або вікно з видом на сад або басейни. Кімнати затишні, зі спальні і вітальні зонами. Ліжка застелені м'яким постільною білизною з єгипетської бавовни. Є кондиціонер, міні-бар і сейф.

На території готелю безліч ресторанів і барів, де можна насолодитися шведським столом з сезонних страв і поласувати смаколиками з усього світу. Для гостей відкриті тренажерний і конференц-зали. З розваг тут популярні дайвінг, риболовля та водні види спорту.

Кращі пропозиції за оптимальними цінами вже чекають вас! Замовляйте свій тур прямо зараз.

 

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!

Хочете відпочити на максимальному рівні щастя і задоволення?