Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Що робити тверезій людині в Дніпрі?

16.12.2019

Валятися вдома на дивані та дивитися серіальчік - це дуже непоганий варіант. Але ми знаємо як вийти з дому і не зробити помилку. Навіть якщо на вулиці дощ, сльота або навпаки аномальна спека після ігор в Мафію ви все одно відчуєте кайф від часу, проведеного в Будинку Мафії. Не вірите? А ви перевірте.

Що з себе являє гра в Мафію з KAVA? Мафія - це командно-тактична гра, в якій група учасників, спираючись на свої інтелектуальні, інтуїтивні, комунікаційні та інші здібності прагне привести свою мирну або підступну команду до перемоги. Не переживайте, якщо грати вам належить вперше. Перед грою є можливість ознайомитися з правилами та розраховувати на допомогу і підказки ведучого.

Що ви отримаєте, граючи в Мафію?

Ви будете розвивати свої ораторські здібності, акторський талант, вміння формулювати та висловлювати свої думки.

Навчіться бачити людей наскрізь! Прокачає спостережливість, уважність до деталей, аналітичні здібності, вміння відрізняти правду від майстерно завуальованій брехні.

Розширите коло спілкування! У Мафію грають люди активні, цікаві, розумні, веселі і доброзичливі.

Відчуєте адреналін у крові й почастішали пульс. За столом Мафії нудьгувати не доводиться. Гра швидко набирає обертів і для того, щоб вижити вам потрібно вміти та захищатися і нападати.

Насміється від душі знявши при цьому напруга. Жодна гра ще не пройшла без добірного гумору.

Чи буде вам комфортно в колі незнайомих людей?

Ви можете зібрати своїх друзів за мафіозним столом. Це обов'язково зблизить компанію і допоможе дізнатися один одного з різних сторін.

Ви можете прийти один. Нікому і ніколи в Будинку Мафії KAVA НЕ буде самотньо. Мафіозі - самі доброзичливі люди в світі! І до речі, саме на вечорах Мафії в нашому клубі часто знайомляться і після утворюють пари.

Ви можете прийти зі своєю другою половинкою. Обережно! Тепер ви будете точно знати, як веде себе ваша кохана людина, якщо він бреше.

Attention! Мафія затягує! Не дивуйтеся, якщо відчувши себе крутим мафіозі або мирним жителем, який бореться за справедливість, ви насилу будете чекати вихідних, щоб пірнути в цю атмосферу знову. Так відбувається з кожним. Потім не кажіть, що ми не попереджали! Всі ми стаємо однією великою дружною компашкою. І навіть, якщо пропустили гру, коменти фотозвіти і обмінюємося жартами в соцмережах, весь час відчуваючи нашу таємний зв'язок зі злочинним світом Мафії.

Подія в Дніпрі, кожні вихідні - https://kava.ua/events/mafiya-psikhologicheskaya-igra

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!