Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Альтернатива Європі в пандемію: куди можуть відправитися на відпочинок українці в 2021?

01.05.2021

Чим тепліше стає на вулиці, тим частіше туристи звертаються з запитом на підбір турів для відпочинку. І поки один з найпопулярніших регіонів недоступний для громадян України, ми підготували цілий список гідних альтернатив відпочинку в Європі.

Щорічно мільйони туристів залишають межі країни в пошуках нових вражень і заряду позитивних емоцій. Туристичне агентство "Поїхали з нами" у Львові - це романтичні поїздки, сімейний відпочинок, групові та тематичні подорожі, а також організація індивідуальних турів по вашим побажанням.

Які напрямки відкриті для подорожей українців в 2021?

Про цікавий, активному і запам'ятовується відпочинок мріє кожен, хто звертається до нас за підбором туру. А ми, в свою чергу, немов чарівники втілюємо мрії в реальність. Навіть в таке, здавалося б, складний час для подорожей українцям доступні понад десятка сонячних країн, крім популярних Туреччині та Єгипту:

  • Болгарія
  • Бразилія
  • Греція
  • Домінікана
  • Кіпр
  • Мальдіви
  • Мексика
  • ОАЕ
  • Сейшельські острови
  • Таїланд
  • Танзанія
  • Шрі Ланка

"Поїхали з нами" у Львові турбуватися про те, що б ваш відпочинок запам'ятався на все 100% завдяки позитивним емоціям. Ми працюємо тільки з перевіреними туроператорами, допомагаємо з оформленням документів, консультуємо про всі зміни та знаходимося на зв'язку 24/7 з нашими туристами. Ми дбаємо про безпечний і надійний відпочинку, регулярно відслідковуючи зміни щодо в'їзду / виїзду в кожну з країн.

Як придбати гарячі путівки на відпочинок зі Львова в 2021?

Спонтанні вихідні на роботі або ви просто довго відкладали відпустку? Відпочити в сонячної Бразилії або на Мальдівах в 2021 році за вигідною ціною може кожен, хто довірить організацію свого відпочинку професіоналам. Для цього необхідно залишити заявку на нашому сайті на підбір туру. А після спілкування з менеджером і бронювання приступити до збору валізи, адже про все інше подбаємо ми.

Завдяки індивідуальному підходу до кожної заявки туристи відпочивають з нами не один рік поспіль в найвіддаленіших куточках планети. А повертаючись в Україну діляться яскравими враженнями, дарують сувеніри та вибирають чергову країну для відвідування!

Турагентство "Поїхали з нами" у Львові https://poihalyznamy.com.ua - це повноцінний відпочинок в кращих готелях сонячних країн за вигідними цінами на будь-який смак і гаманець. Наші менеджери завдяки багаторічному досвіду роботи уважно вислухають всі побажання і підберуть доступні варіанти відпочинку для вашої родини або компанії. Будьте на 100% впевнені в вашому відпустці вже в момент бронювання туру, адже пандемія - не вирок. Насолоджуйтесь життям і класно відпочивайте з туристичним агентством "Поїхали з нами"!

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!