Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Активний відпочинок в Карпатах

20.03.2019

Поїздка на Закарпатті в санаторій Воєводино - відмінний спосіб не тільки відпочити, а й набратися сил. На вибір туристам пропонується активний відпочинок в Карпатах , представлений не тільки традиційними зимовими видами спорту, але і цілорічними розвагами.

Кожен зможе вибрати те, що йому до душі, - ігри, змагання, навчання і тренування з інструктором. Нудьгувати точно не доведеться. А ще активний відпочинок піднімає настрій, сприяє поліпшенню імунітету і зміцнює здоров'я.

< / p>

Відпочинок в холодну пору року

Взимку ви можете покататися з вітерцем на санях, запряжених кіньми, з'їхати з гірки на санчатах або лижах, зайнятися сноубордом, прокотитися по льоду на ковзанах.

Більшість розваг на території туристичного центру Воєводино доступно для різних груп - від початківців і до екстремалів. Траси різної складності дозволять отримати свою порцію адреналіну навіть бувалим туристам.

При необхідності завжди можна:

замовити пару уроків у інструктора і записатися на навчання в лижну школу;

взяти в оренду необхідне обладнання та спортінвентар.

Відновити сили після активного дня ви зможете в СПА салоні, де є все необхідне для релаксу. Заспокоїти натруджені м'язи дозволить СПА відпочинок , який користується особливою популярністю серед туристів.

Відпочинок в теплу пору року

Влітку відпочинок не менше активний і цікавий. На вибір туристам пропонуються спортивні ігри на свіжому повітрі - як командні, так і поодинокі. Ви зможете освоїти міні-гольф і петанк, з сім'єю або з друзями пограти в волейбол, теніс і бадмінтон.

Тим, кому до душі більш активний відпочинок, Карпати запропонують рафтинг, піші турпоходи, поїздки на квадроциклах і кінний туризм. При бажанні отримати багато адреналіну, вибирайте ZIP-line, мотузковий парк, стрільбу з лука.

Ці пригоди не залишать вас байдужими. Вам обов'язково сподобаються прогулянки на природі, активні ігри і спорт. Для вашої зручності ви зможете взяти кілька уроків і отримати необхідне спорядження. Також в в оздоровниці можна скористатися послугами гіда і піднятися на Говерлу.

В Карпатах безліч туристичних маршрутів різного рівня складності. Вони підходять як для початківців, так і бувалих туристів. Природа незмінно радує погляд, мальовничі краєвиди окриляють, найчистіше повітря надає сил.

Вибір місць для активного відпочинку дуже великий: підйом на гору, прогулянки до водоспадів, піші прогулянки по природному парку. Це дозволить відчути зв'язок з природою, і ви прекрасно відпочинете від міської суєти.

Плануючи зняти будинок з каміном в Карпатах , не забудьте заздалегідь спланувати свій відпочинок, виділивши час для активного туризму. Вам обов'язково сподобаються пропозиції кращих курортів, таких як Воєводино, і поїздка на Закарпатті принесе чарівні емоції!

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!