Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Наша гордість, нагороди і подяки KAVA

27.02.2020

Клуб KAVA робить не тільки якісний відпочинок і подарунки, а й багато добрих справ і бере участь в різних соціальних проектах. За кілька років роботи у нас накопичилося безліч подяк і грамот від різного роду чиновників і організацій та благодійних фондів. Деякі з них ви можете бачити нижче:

1. Подяка від міського мера Дніпра Куліченко І.І. від 2013 роки за істотний внесок у розвиток донорства в Україні

2. Подяка за активну допомогу в розвиток культурного життя міста від громадської організації "За майбутнє України" і "Ти зірка України" і "Центру народних мистецтв" Дивокрай "" від 2014 р.

3. Подяка від голови ДНУ імені О.Гончара від 2012р. за допомогу в організації "Dance show 2012"

4. Подяка від начальника управління у справах молоді та спорту Дніпра Р.В. Буленок від 2014р. за вагомий внесок у розвиток культури та мистецтва міста.

5. Вітальний лист від голови обласної ради Дніпропетровська Е. Удод від 2014р. за вагомий внесок у розвиток донорства, як членів всеукраїнської громадської організації "Асоціація молодих донорів України" в якій ми активно беремо участь.

6. Подяка від керівника мережі квестів Xroom П. Пінчука від 2018 р. за вагомий внесок у розвиток і спонсорства індустрії квестів України.

7. Подяка від "Асоціації молодих донорів України" Вікторії Іванової від 2017р. за вагомий внесок і допомогу в розвитку донорства України.

8. Вітальний лист від голови фонду "Українська перспектива" О. Вілкула.

9. Подяка від "Асоціації молодих донорів України" від 2013р. за вагомий внесок і допомогу в розвитку донорства України та допомогу онкохворим дітям.

 

 

10. Наш cайт kava.ua став переможцем у Щорічному конкурсі WEB AWARDS UA!🏆 

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!