Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Топ ідей для подарунка чоловікові на день народження

15.09.2019

Найнепередбачуваніше і швидкоплинне в нашому житті - це, мабуть, час. Календарні дні змінюються один за іншим, залишаючи лише низку святкових подій за собою. Але є дати, про які ми пам'ятаємо, навіть через безліч прожитих років. Про них часто згадують з посмішкою, неодмінно чекають і знають, що все (урочисте) свято буде організовано лише на догоду одному імені. Імені іменинника!

Безумовно, одним з найважливіших елементів дня народження був, є і буде подарунок. І з цим, як не дивно, можуть виникнути деякі проблеми ... Наша сьогоднішня стаття націлена на чоловічу аудиторію. Ми допоможемо Вам підібрати подарунок чоловікові, незалежно від того, чи знайомі Ви з ним сто років або ж тільки вчора, це ваш бос або близький друг. Якщо у Вас виникають панічні атаки лише від думки, що подарувати татові на день народження або що презентувати чоловікові на іменини, то Ви звернулися за адресою. Отже, топ ідей для подарунка чоловікові на день народження!

У сучасному світі, матеріальне відходить на другий план. Це стосується і подарунків, в тому числі. Популярності все більше набирають так звані подарунки-емоції - це сертифікати в різні галузі розваг, які

принесуть Вам масу нових вражень і запам'ятаються цим на все життя. Львів і, без того, дуже колоритне місто, але навіть в ньому можна купити подарунок-емоцію! Де дістати? Вулиця Гоголя 6/8, кожен день з 11 до 20 годин або ж на сайті kava.ua, після оформлення замовлення та оплати, Вам автоматично на електронну пошту прийде сертифікат, який Ви зможете потім красиво роздрукувати.

Але ближче до справи!

Подарунок чоловікові

Чоловіки завжди шукають великих яскравих вражень. Їм подавай екстрим, драйв, нестримні веселощі! Тому подарунковий сертифікат може бути Вам дуже корисний, оскільки жодна річ не подарована стільки емоцій, як ці невигадливі події! У культурній столиці нашої різноманітної країни враження і безмежні ахання на кожному кроці! Подарункові сертифікати Львова - це найкраща святкова листівка для Ваших улюблених іменинників. До речі, якщо Ви хочете зробити сертифікат іменним, то купуйте його краще в електронному вигляді, тому що в фізичному у щасливчика буде лише серійний номер, за яким можна ідентифікувати замовника. Але це так, між іншим!

А тепер, погляньте на ці ідеї - вони просто блищать глянцем радісних посмішок!

  • Стрибок з парашутом
    Роуп-джампінг
    Картинг
    Політ на параплані
    кінна прогулянка
    Політ на літаку
    Квест в реальності XROOM
    Пейнтбол
    Стрибки на батуті
    страйкбол
    лазертаг
    Клуб віртуальної реальності CUBE
    Прогулянка на квадроциклах
    Політ на мотодельтаплані
    Прогулянка на яхті
    каякінг
    Урок водіння мотоцикла
    скелелазіння
    Сплав на байдарках
    Прогулянка на двомісному позашляховику Баггі
    Прогулянки на гідроциклі
    урок дайвінгу
    тролів
    Чоловіча стрижка в барбершопі
    Рафтинг на Чорному Черемоші
    Екскурсія в Чорнобиль і Прип'ять

Більше 300 видів подарунків тут: https://kava.ua/certificates/den-rozhdeniya-dlya-muzhchin

img_0227-min

Що подарувати татові на день народження?

Це ще одне важливе питання, на який ми обіцяли Вам дати відповідь у вступній частині статті! Звичайно, подарунок батька слід вибирати ретельно, з усією відповідальністю і любов'ю. При цьому, потрібно враховувати, що в силу віку суперекстремальні сертифікати Львова можуть лише зашкодити татові, а не залишити йому щасливі враження. З оглядкою на цю особливість, ми розглянули кращі варіанти подарункових сертифікатів, які будуть приємними, веселими і безпечними.

  • Кінні прогулянки
    Політ на планері
    Прогулянка на швидкісному катері
    Стрільба в тирі
    Політ на повітряній кулі
    Масаж в хаммамі
    Політ на літаку
    Політ на параплані

Більше 300 видів подарунків тут: https://kava.ua/certificates/den-rozhdeniya-dlya-muzhchin

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!