Київ
Ваше місто - Київ
Виберіть ваше місто
Дніпро
Львів
Запоріжжя
Київ
Луцьк
Тернопіль
Харків
Чернігів
Черкаси
Одеса
Миколаїв
Полтава
Суми
Кропивницький
Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Славське
Кам'янське
Кременчук
Рівне

Як потрапити до Чорнобиля іноземцю?

14.05.2020

Для громадян Білорусії або інших країн Європи та світу, ніяких складнощів в перетині Українського кордону немає (крім росіян). Відправлення організованих груп в Чорнобиль і Прип'ять відбувається з з/д вокзалу у Києві. Дорога до г. Київ в вартість турів від операторів зазвичай не входить.

При в'їзді в Чорнобильську зону Вам знадобиться паспорт, а також пропуск (оформлення входить у вартість туру).

Наші гіди вільно володіють російською, українською та англійською мовами.

 

Кордон між Україною та Росією відкритий, але контроль на ній посилений, щоб звести до мінімуму перебування в країні "політичних туристів". Зазвичай, питання виникають тільки до громадян Росії чоловічої статі. Вирішальний дозвіл на в'їзд залишається за працівником прикордонної служби України.

Для проходження кордону не резиденту України необхідно:

 • мати при собі закордонний паспорт та зворотні квитки;
 • мати при собі суму рівну 4704 UAH (EUR, RUB, USD) + 784 UAH (EUR, RUB, USD) на кожен день перебування готівкою або роздруківку з банку про наявність на ваших картах такої суми - як підтвердження Вашої платоспроможності на час перебування;
 • рекомендуємо мати при собі документи, що підтверджують наміри вашого візиту до країни, договір з туристичним агентством на тур в заборонену зону або запрошення від родичів;
 • Не бути одягненим і не мати при собі камуфляжного одягу, зброї та інших заборонених або підозрілих речей;
 • бути тверезим!
 • не перетинати кордон через прикордонні пункти, розташовані поблизу гарячих точок. В ідеалі використовувати авіапереліт в м. Київ.


Чи потрібна віза, щоб приїхати в Україну?

Громадянам наступних країн, які в'їжджають в Україну менше, ніж на 90 днів, не потрібна віза: Андорра, Австрія, Бельгія, Канада, Куба, Кіпр, Чехія, Данія, Естонія, Фінляндія, Франція, Грузія, Німеччина, Греція, Угорщина, Ісландія, Ірландія, Італія, Японія, Казахстан, Корея (Південна), Киргизстан, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Мальта, Монако, Монголія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Росія, Сан-Марино, Словаччина, Словенія, Іспанія, Швеція, Швейцарія, Таджикистан, Ватикан, Сполучене Королівство Великої Британії та Ірландії, Сполучені Штати Америки, Узбекистан.

Якщо Вашої країни немає в цьому списку, отримати туристичну візу в Україну не складе труднощів. При бронюванні номера в готелі Києва Вам автоматично буде оформлено запрошення.

Зона відчуження в Чорнобилі й Прип'яті щороку приймає до 40000 гостей з усіх країн. А після виходу серіалу "Чорнобиль" на HBO в 2019 році - відвідувачів стало ще більше. Тур в Чорнобильську зону і Прип'ять залишає сильні спогади та змушує задуматися про життя за новим. Цю історію катастрофи повинен дізнатися кожен. З огляду на, що екскурсії проходять на автобусі з Києва, то це швидко і зручно.

 



 

 

 

Останні новини
17.02.2024
Як стати партнером KAVA та отримувати нових клієнтів на свої послуги?
До нас часто надходять питання з усіх куточків України, як можна додати свої послуги на ваш сайт, відповідаємо:
16.02.2024
Що подарувати на 8 березня дівчині в 2024? Топ-10 ідей подарунків на 8 березня
У нас Ви знайдете ТОП-10 кращих ідей подарунків і рекомендацій, що подарувати коханій дружині, дорогоцінній мамі, ніжній дівчині, подрузі або колегам...
15.02.2024
ТОП-20 екстремальних розваг в м. Дніпро для незабутнього відпочинку, 2024
У будь-яку пору року Дніпро може запропонувати цікавий відпочинок тим, хто не звик проводити вихідні на дивані. Екстремальна їзда, політ на літаку, ст...
23.01.2024
Які можна знайти прикраси на День святого Валентина? «Oniks» дає кілька ідей
Щасливий погляд близької людини, коли вона розгортає подарунок – це неймовірні відчуття. Звісно, що для цього моменту хочеться підібрати найкращі речі...
Організація корпоративів та свят

Команда KAVA пропонує активні, захоплюючі ідеї та унікальні варіанти для Вашої події. З нами Ваш захід буде яскравим, захоплюючим і незабутнім! Креативна команда та великий спектр послуг допоможуть доповнити Ваше свято новими враженнями!

Організація подій

Ми проводимо багато варіантів екстремального туризму та активного відпочинку більш ніж у 18 містах України: стрибки з парашутом чи мотузкою, польоти на кулі чи літаку, постріляти у пейнтбол та у тирі, прогулянки на каяках чи яхтах, покатушки на квадроциклах та баггі, тури у Чорнобиль або Карпати та багато іншого!

Подарункові сертифікати

>500 видів яскравих вражень для себе та друзів. Подаруйте чарівні та незабутні емоції, відкрийте світ розваг, активного відпочинку та екстремальних послуг від клубу KAVA – це буде Ваша найкраща інвестиція!